annya -> RE: Morje s 3-mesečnim dojenčkom (24.7.2009 14:59:38)
|
Mi smo lih prejšnji teden prišli iz morja (sicer smo bili na naši obali ampak vseeno) tako da je najina punčka bila prvič na morju pri 10 tednih, vozili smo se 2,5 ure med tem časom je pridno pančkala, tako da glede vožnje ni bilo problema,enako je bilo nazaj...drugače pa sma ji malo nogice namočla v vodo in se ji je ful dopadlo, se je smejčkala in na veliko opazovala vodo in kamenje...je pa res da se doma že od rojstva vsak dan kopa v banici, pred morjem se je še 1x v domačem bazenu, tako da je navajena vode...klima ji je tudi ugajala, dopoldan smo bili na plaži kake 2 urci, popoldne pa smo pančali, tako da sma si tudi mi2 odpočila, je pa res da smo bili bolj malo na plaži oz. v morju...pa še takrat sva se izmenjavala, tako da je eden vedno bil zraven nje...bo pa drugo leto boljš, takrat pa se bomo vsi 3je kopali...je pa bilo kar nekaj takšnih malčkov za videt, očitno se ljudje kar odločajo za počitnice z dojenčki, kar me je zelo presenetilo...sem mislila, da bomo edini tam s tako malo bebo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ...zdaj sem malo zabluzla,pa vseeno....
|
|
|
|