Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nizko ležeča posteljica 23.7.2009 11:04:48
|
|
|
|
lelyka
|
ojla.. jaz mam tud nizko postelico..in meni je moja g rekla čim več počivanja..nič spolnih odnosov,da ne sprožijo krvavitev..pa tudi plavanje mi je odsvetovala..pa bolniško dala.. se pa to vse lepo lahko še dvigne..sedaj točno ne vem do katerega tedna.. to je meni moja g svetovala..sem pa jaz tudi mela lepo nosečnost brez večjih težav...tudi jaz sem bila šokirana..ampak bo vse uredu mal več počivanja in bo.. lepo se mej..
|
|
|
|
RE: nizko ležeča posteljica 23.7.2009 11:08:04
|
|
|
|
kaja13
|
Lelyka.... pa ti tudi ne sega preko materničnega vratu?
|
|
|
|
RE: nizko ležeča posteljica 23.7.2009 11:45:40
|
|
|
|
lelyka
|
ne mi ne sega ne vsaj na zadnjem pregledu je rekla,da je samo nizko postelca.. a teb tud ne sega?kaj je pa tebi tvoja g rekla?
|
|
|
|
RE: nizko ležeča posteljica 23.7.2009 12:41:41
|
|
|
|
kaja13
|
Nič... rekla je samo, da moramo na pregledih to spremljati in, da se večinoma dvigne do 28t. Ve, da grem v petek na dopust in mi ni nobenih omejitev dala. Skratka, če jaz ne bi po netu srfala, bi lepo kufre pakirala. K bom glihkar računalnik čez okno vrgla . Ob 13 začne delat in jo bom lepo poklicala in vprašala... mogoče me je pa pozabila opozoriti . Čeprav sem pri Pušenjaku brala, da omejitve do 28t niso smiselne... če nič ne krvaviš
|
|
|
|
RE: nizko ležeča posteljica 23.7.2009 14:06:47
|
|
|
|
janapan
|
čE TI NI DALA BOLNIŠKE in rekla da miruješ...pol očitno ni tolk nizka da bi se sekirala.......čimbolj uživej....meni so tud rekli da je nizko, pa da bom zato prej rodila...pa sem šla akr krepko čez rok ; )
|
|
|
|
RE: nizko ležeča posteljica 23.7.2009 14:06:50
|
|
|
|
lelyka
|
pa saj je res odvisno od vsakega g kaj reče..ker recimo moji kolegici je rekel njen g,da ma nizko posteljico..ampak ji ni nič rekel,da kaj ne sme početi.. ji je rekel,da naj se ne obremenjuje zaradi tega..pa je bila na morju in je tud plavala in se odlično počuti.. pač meni je moja g rekla kaj je bolš,da ne počnem..pa jo upoštevam.. mogoče tebi tvoja ni nič rekla,ker noče,da se obremenjuješ,ker če bi bilo kaj res ful narobe bi ti itak rekla.. ampak še enkrat jo uprašat ni greh.. no sporoč kako si rešla..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2009 14:55:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?