[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.5.2005 13:27:28)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

viv_ -> Kam v Grčijo na dopust z enoletnikom? (30.5.2005 13:29:06)

Mogoče Krf, ker je najbližje...

Anonimen -> Kam v Grčijo na dopust z enoletnikom? (30.5.2005 13:32:36)

Karpatos je tud tak luškan otok, še dokaj turistično nerazvit. Je veliko upokojencev in mladih družin, tako da je zelo mirno. Peščene plaže, pa stalno pihlja, tako da ni pretirano vroče, na plažah so pa ležalniki in senčniki, kamor pridejo enkrat na dan (se kar na enga zlekneš) lastniki eno majhno obrabnino zaračunat. Meni je bilo zelo všeč in z možem razmišljava, če bi letos šla še enkrat.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.5.2005 13:34:28)

Anonimen -> Kam v Grčijo na dopust z enoletnikom? (30.5.2005 13:40:06)

Potrpela kaj? A ni brez veze na dpust hodit zato, da tam nekaj potrpiš? :zmeden2:

Anonimen -> Kam v Grčijo na dopust z enoletnikom? (30.5.2005 13:49:15)

Ko bova midva imela otročke (mogoče bo kmalu kaj;)), gremo sigurno na Karpatos. To je tak otok za ležat in nič delat. Od kakšnih antičnih ostalin ni ničesar, razen en sam samcat steber, je pa zanimiv izlet v vasico Olimpio (al kaj je že), samo verjetno ne za tako majhnega otročka, ker se gre najprej z ladjo eni dve uri, kjer je sicer fajn, ker skozi pihlja, pa tudi senca se najde, samo potem je pa še po cesti ene dvajset minut z avtobusom, kar pa zna biti zelo vroče. Sva pa šla z intelekto pred enimi tremi leti in je bilo zelo vredu. Stanovala sva pa v hotelu Amopi 8se mi zdi), ki je malo umaknjen iz glavnega mesta, do plaže je ene 400 metrov, imajo pa tudi bazen. Sobe so preproste ampak čiste, nama je bilo všeč (pa je moj možek zelo razvajen in nikoli srečen in zadovoljen).

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.5.2005 13:53:59)

ZARA -> Kam v Grčijo na dopust z enoletnikom? (30.5.2005 14:03:43)

OOOOOOOOOJJJJ!
Mojcej,ko te že doooooolgo ni bilo na RRji...
Kako kaj korenjak Jaka ??
:bravo::bravo::bravo: Pa vse najboljše za RD!!!

lp

Anonimen -> Kam v Grčijo na dopust z enoletnikom? (30.5.2005 15:21:00)

Santorini, prijazen, zelo lep, sicer veliko turistov, plaže za družine z otroci (senca, igrišča, bazenčki)

sergeja26 -> Kam v Grčijo na dopust z enoletnikom? (30.5.2005 16:55:17)

Kaj pa na Zakintos praviš? Je ful lep otok, plaže primerne za otroke- mivka... Pa še dokaj blizu je...Če imaš srečo lahko vidiš tudi kakšno careto-careto (želva) tam namreč odlagajo svoja jajčeca...
PRIPOROČAM :rozica:

LP

rija -> Kam v Grčijo na dopust z enoletnikom? (30.5.2005 20:07:02)

Kakšen blizu: Kefalonija ali Lefkas. Lepe peščene plaže, kratek let. Kot so že punce omenile, ima Intelekta zelo dobre programe. Preverjeno!

Bejba -> Kam v Grčijo na dopust z enoletnikom? (30.5.2005 21:24:50)

Mi gremo letos s takrat 10-mesečnikom v Pargo v Grčiji. Je sicer na celini, ne na otoku, ampak pravijo da je baje to tako družinsko mestece, narejeno prav za otročke. Blizu je mesto in vse kar rabiš. Tako da z vozičkom prideš povsod.
Sva bila predlani, ko sva bila še sama na Krfu - Sidari in je bil to res najin najlepši dopust, ampak to je totalno žurerski otok, zato z otročkom po moje nimaš kaj tam iskati oz. nimata ne vidva nič od tega, ne otroček.
Mi komaj čakamo, da vidimo kako bo.

LP; Bejba :rozica:

Stran: [1]