Pia73
|
:rozica: Pozdravljene! :rozica: Pa, da se vam še jaz spet malo tukaj javim. Saj zdaj, ko ni bilo našega :angel: Anitke tako nisem bila več čisto sigurna, če še sploh pašem sem,...:ups: Skratka jaz sem danes kar v redu, utrujenost je pa tako in tako moja stalna spremljevalka,.. Če hujšega ni, potem bo tole kar v redu. Sicer pa delam samo še 4 dni,...:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Upam, da jih preživim, ker moram dobesedno še zadnje dneve delati za dva,....... Samo jaz se ne dam! Ja, larisa a veš, da sem jaz že slišala za take cvetke, da ne odstranijo dobro pregrade,... :(( Tudi jaz bi na tvojem mestu šla še po eno mnenje in to čimprej samo pazi, da se naročiš v tistem delu ciklusa, ko se pregrada najbolj vidi, G bo že vedel kateri del ciklusa je to. Pol pa čimprej odstranit to pregrado, saj je pregrada pogosti krivec za spontane splave,... Narkoza ni dobrodošla vsekakor ne, samo mislim, da ti kaj drugega žal ne preostane,... Držim pesti, da se bo dobro izteklo,..... :miska::miska::miska: Drage moje fosilke in ostale javite se kaj,... vas pogrešam, pol se pa še jaz ne javim,..... :ups::ups::ups:
|