miapia -> RE: Packi!!! Sadje in zelenjava... (24.7.2009 12:30:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica ne sori ne vidi se, sploh pa ne pri netkarinah, breskvah al pa pri mangu. Tako da ja tud jaz to delam ampak s to razliko da delam to z rokavicami, mačka v žaklju že ne bom kupovala, pa če se kdo na glavo postavi. Tudi jaz tako mislim. Moja pravica je, da pregledam blago in da dobim tisto, za kar sem plačala. A vi plačujete za gnilo in poškodovano robo? Meni je včasih v trgovinah slabo, ko vidim, kaj prodajajo in za kakšen denar. Pa veste, da je solata dostikrat po 4 ali 5 eur. Kila jabolk po 3 eur? Ali po starem - skoraj enega jurčka. Ali pa seštejte, koliko daste na mesec za trgovino, pa ste v bistvu skromni. Vem pa, da bi za lepo solato, od katere bo šel listek ali dva stran, ne pa polovica, dala tudi 5 eur. Za gnile in slabe liste, ki niso za pojest, pa vsekakor ne bom plačevala, tudi če bi imela milijone. Rokavice ali ne...nismo še tako visoko s kulturo v trgovinah. V soboto sem v lj. veleveletrgovini iskala rokavice, pa jih ni bilo. Jaz sem si dala gor vrečko, bila pa sem edina izmed mnooogih.
|
|
|
|