|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čez PDP..
30.5.2005 12:24:12   
Anonimen
Mene zanima kako povečini končajo nosečke, ki so preko roka?Ali se rodijo :duda: pač malo kasneje, ali dajo :nosecka:-m umetne popadke,kakšen carski rez,...
Tak da tiste, ki ste šle čez rok mi dajte malo informacij:)

Hvala!9nebesa
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čez PDP..
30.5.2005 12:33:26   
urši77
Nisem bila še na tem, ampak nam so v šoli rekli (en znan G), da pustijo max. 7-10dni čez pdp, nato pa sprožijo porod. Dajo umetne popadke in porod se konča tako, kot bi se tudi sicer:)
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čez PDP..
30.5.2005 12:38:41   
dory
No nina_nana boste mel pa junijsko dete :)...pobozaj busija...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čez PDP..
30.5.2005 12:49:04   
morskadeklica
Jaz sem bila en dan čez, sita:hudicek: vsega na ful, popadkov 0, voda v redu, bila pa sem odprta 3,5 cm. In me je moja g vprašala, če bi šla rodit, če mi sprožijo. Bila sem za in tako so mi sprožili. Je pa res, da bi se pri meni začelo v roku 2,3 dni, glede na odpiranje.

lp:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čez PDP..
30.5.2005 12:51:30   
Anonimen
15 dni čez rok - umetni popadki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čez PDP..
30.5.2005 13:12:50   
maja&m
Jaz sem imela PDP 19.2,potem so mi ga po UZ prestavili na 1.3.Rodila nisem ne na prvi in ne na drugi datum,ampak 4.3.Niso nic dali,sem lahk sam cakala da se bo samo zacelo.Je pa rekla sobna G(sem bla od prvega PDP do konca v bolnici),da je bolje da se samo začne.
No na koncu sem le dočakala.Nikomur nič ne uide.hehe

Želim ti,da čimprej rodiš in fejst pocartajte novega člana.

LP

Maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čez PDP..
30.5.2005 13:34:55   
pat
ja mene je mama rodila 10 dni al še neki več čez rok, pa tud niso nč razmišlal o umetnih popadkih, čeprav sem ga jst začela že kr biksat tam not in bi se lahk zadušila al neki takega...očitno je od G odvisno, kuk mu je do tega...

ti pa nina nana verjamem, da maš že vsega čez glavo..pa sej bo...:bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čez PDP..
30.5.2005 13:46:15   
evci
jaz imam jutri rok. danes ponoči sem imela strašne bolečine in je ginekologinja rekla da bo treba rodit. ctg pa ni pokazal nič, tako da ne bo še nič. in šele 5.dan po roku grem na pregled v porodnišnico. upam da bo vseeno prej, ker imam že vsega poln kufer.
srečno ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Čez PDP..
30.5.2005 13:51:32   
ribica.
Jaz sem rodila sedem dni čez rok. POnoči sem dobila popadke, šla v bolnico in ostala not. POpadki so bli na pet min, sam sem bla skor čist zaprta. Zvečer so mi naredili pregled plodovnice in ugotovili da se je dete pokakalo. Porod so mi sprožili. Tisti popadki, ki sem jih imela so se izkazali za lažne, saj so se mi čist nehali, ko sem bla odprta 10 cm. Rodila sem mal na silo, upam da ti ne boš. Jaz sanjam o tem, da se moj drugi porod začel sam,kot je treba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Čez PDP..
30.5.2005 13:57:29   
pat
tud js sm mela kakalne finte in so rekli mami, da dobro, da sm se odločla jet ven, ker sm začela lastn kakec jest! bljek:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Čez PDP..
30.5.2005 14:49:00   
Gina
Nina nana, a si že kaj odprta? Če si, potem včasih tudi sprožijo. Če pa nisi, potem pa še kar počakajo, da bi se začelo. No, jaz sem bila tudi 3-4 prste odprta, pa me vseeno niso vzeli kar takoj. 5 dni čez rok pa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Čez PDP..
30.5.2005 15:25:34   
Lunca1
Jaz sem rodila 9 dni čez rok z umetnimi popadki. Na preglede sem hodila na 2 dni in bila odprta 2 prsta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Čez PDP..
30.5.2005 17:39:17   
nejcko
Prvič rodila 12 dni čez rok, bila sem popolnoma zaprta in brez svojih popadkov - porod so mi sprožili, končal se je s CR.
Drugič sem rodila 5 dni čez rok - čisto zaprta, (ker so me dva dni nategovali v bolnici, sem od vsega hudega dobila) svoje popadke - pričakovan CR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Čez PDP..
30.5.2005 20:03:02   
Barbara L
Pozdravljena nina_nana.

Držim pesti zate, da boš čim prej varvala svojega :duda: , pa četudi bo junijček.

Moj majček se je pravkar oglasil in ga grem malo potolažit. (v albumu sem pustila njegovo sliko)

Barbara L:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Čez PDP..
30.5.2005 20:10:48   
Pia73
Rodila sem 8 dni čez rok. Počil mi je mehur in ctg je pokazal rahle popadke, odprta pa skoraj nisem bila. Dali so mi še umetne popadke in zadeva je stekla.

Jaz mislim, da je najbolje počakati, da se dete samo odloči kdaj bo pokukalo na ta svet, seveda če ni kaj druga narobe.

To bom upoštevala tudi sedaj, čeprav mi je bilo tistih 8 dni najbolj groznih,.....

Mi je pa sedaj G že na prvem UZ prestavila PDP za 4 dni - na kasneje seveda.

Pa srečno! :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?