ribica. -> RE: poletje-kako oblect dojencka? (22.7.2009 15:24:11)
|
Najprej moraš vedet, da dohtar ne ve bolje od tebe, ker si ti s svojim otrokom ves cas. Obleči ga v eno plast oblačil, po moje so to lahko kratki rokavi, potem pa res bolje da s tanko dekico prilagajaš, to je še najbolj komot, ker je najmanjši problem potegnit jo dol oz. gor. Moraš pa vedet tudi to, da otroci niso vsi enaki. Enim je ful vroče, eni pa rabijo dekco čez noge. Kak je tvoj, pa ti najbolje veš. MOjemu drugemu je blo vedno ful vroče. Bil je ful priden otrok, ki je ves čas spal. KO sem šla z njim prvič ven se je ves čas nekaj cmeril, pa nič mu ni pasalo. IN v naslednjih dneh sem ugotovila, da mu moram dat ful manj oblačil gor. Pa sploh nisem pretiravala. Tako da sem ga sredi maja, ko je bil star 2 tedna, vozila zunaj v tankih hlačah in bodiju na dolgi rokav. Dekco je imel čisto tanko, in še to potegnjeno gor samo v senci. Spal je kot angel. Sosedova deklica, en mesec starejša, pa je bila zadekana kot eskim in je ravno tako spala kot polh. Tako da je samo na tebi, da pogruntaš svojega otroka.
|
|
|
|