Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 1 vprašanje okrog gripe - saj ni važno ka... 22.7.2009 22:33:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zanima me, če si po preboleli gripi kaj časa imun, ali lahko npr. čez 2 tedna ponovno zboliš, če se z istim tipom ponovno okužiš? Da ne boste pozabile na moje vprašanje Sem brskala po netu, ampak ne najdem odgovora. ne moreš še enkrat zboleti, ko enkrat preboliš, so v organizmu protitelesa, ki takoj reagirajo. zdej na ene viruse smo trajno imuni, na nekatere pa ne, samo nekaj časa, sigurno pa ne morš v 14ih dneh dvakrat isto pokasirat, lahko pa seveda pokasiraš kako različico ampak reakcija ne bo tako huda, ker protitelesa od ravno prebolele različice delno ščitijo, ne pa popolno, ker pač ni ista zadeva. Pa kje si ti hodila, ko sem dopoldne to spraševala?? Mi ne bi bilo treba dohtarja nadlegovat Hvala za pomoč
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 22.7.2009 22:34:20 >
|
|
|
|
RE: 1 vprašanje okrog gripe - saj ni važno ka... 22.7.2009 22:57:08
|
|
|
|
Anonimen
|
pucala sm bajto a nis mogla počakat da sm fertik
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?