|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
21.11.2010 9:50:36   
_Mavrica_
anity_1 če lahko skupaj jemlješ svetlinovo olje in krvomočnico res ne vem....
Jaz sem začela to olje jemat, ker mi je zvezdan tukaj napisala da menda pomaga pri prenizkem progesteronu, oz. popuščanju rumenega telesca....kar sem jaz prav gotovo imela.
Malo sumim, da so bili krivi tudi KT, ker namreč povzročajo s progesteronom stanje lažne nosečnosti in ker sem jih jemala kar nekaj let (več kot 5) je možno da se je moje telo tako adaptiralo da samo progesterona ni proizvajalo dovolj.....VENDAR JE TO SAMO MOJA TEORIJA!
Svetlinovo olje sem pa kupila kar v DM-u, nisem nič kaj komplicirala, imajo od Nutrilaba in sem jemala 1-2 kapsuli 2x-3x na dan, pred jedjo.
Drugače naj bi nucala pri močnih PMSih (lajša simptome) in pri menopavzah, to je pa točno to kar sem tudi jaz nucala: porušeno hormonsko ravnovesje, že to da sem imela endometriozo je simptom previsokih estrogenov in ob današnji prehrani ima po moje dost žensk s tem probleme)...aja, js delam diplomo iz reprodukcijske endokrinologije, tako da tole mal bolj poznamuser posted image .
Hvala za čestitkeuser posted image , sem res ZELOOOO SREČNA user posted image

Hope is necessary in every condition.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
21.11.2010 14:03:29   
witch
_Mavrica_ čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image lepo user posted image ti želim user posted image user posted image user posted image

anity_1 tebi pa user posted image user posted image in kup user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste punce v tem sivem jesenskem dnevu? Jaz pridno delam, kuham, pospravljam posodo, likam... Zdaj bom malo počila potem pa še na obisk in bo konec dneva user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu _Mavrica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
21.11.2010 14:19:23   
Arual
Hey.

No, pri nas še ni tečke na obisku. Test pa je bil pred 2 dnevoma negativen, tako da čakam kaj se bo izcimilo iz tega.

Danes je res taki dan, za lenarjenje, pa še sama sem doma.

Čestitke nosečki.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
21.11.2010 22:56:35   
tejchy*
_mavrica_ čestitkeeee user posted image user posted image si nas malo spodbudila user posted image zdej pa pluski do konca veselega decembra!!!!! user posted image
Arual - user posted image držimo pesti da se izriše + user posted image . kdaj boš delala naslednji test? bomo navijale! user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
21.11.2010 23:06:20   
anity_1

IZVIRNO SPOROČILO: _Mavrica_user posted image

anity_1 če lahko skupaj jemlješ svetlinovo olje in krvomočnico res ne vem....
Jaz sem začela to olje jemat, ker mi je zvezdan tukaj napisala da menda pomaga pri prenizkem progesteronu, oz. popuščanju rumenega telesca....kar sem jaz prav gotovo imela.
Malo sumim, da so bili krivi tudi KT, ker namreč povzročajo s progesteronom stanje lažne nosečnosti in ker sem jih jemala kar nekaj let (več kot 5) je možno da se je moje telo tako adaptiralo da samo progesterona ni proizvajalo dovolj.....VENDAR JE TO SAMO MOJA TEORIJA!
Svetlinovo olje sem pa kupila kar v DM-u, nisem nič kaj komplicirala, imajo od Nutrilaba in sem jemala 1-2 kapsuli 2x-3x na dan, pred jedjo.
Drugače naj bi nucala pri močnih PMSih (lajša simptome) in pri menopavzah, to je pa točno to kar sem tudi jaz nucala: porušeno hormonsko ravnovesje, že to da sem imela endometriozo je simptom previsokih estrogenov in ob današnji prehrani ima po moje dost žensk s tem probleme)...aja, js delam diplomo iz reprodukcijske endokrinologije, tako da tole mal bolj poznamuser posted image .
Hvala za čestitkeuser posted image , sem res ZELOOOO SREČNA user posted image

Zanimivo.. Tudi jaz malo sumim na popuščanje rumenega telesca.. Večkrat med ciklom dobim rjav izcedek in pred menstruacijo tudi, isto tudi, ko se M konča imam rjavo.. Tako da to svetlinovo olje - definitivno ga kupim  user posted image Drugače pa.. Mavrica, kako dolgo sta se pa vidva trudila za user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 2180
22.11.2010 8:15:22   
sasek79
Pozdravljene!

Sem vas na hitro malce prebrala in vidim, da vas je kar nekaj, ki se soočate s podobnimi težavami. Jaz sem drugače nova na tem forumu. Upam, da ne boste hude, če vas bom malce prebirala, občasno pa tudi kaj napisala.

tudi pri nas si ponovno želimo še enega otročka. Nezaščiene spolne odnose imava že cca. 7 mesecev. Problem je samo, ker jaz od poroda sploh še nisem dobila menstruacije. Najverjetneje zaradi dojenja. Sploh se ne morem orientirati na nič. Ne vem kdaj bo prišla user posted image . Že več mesecev me fajn špika po jajčnikih, pa se še ni ulilo. Tudi N testi so bili vedno -. Zadnejga sem delala v soboto.
Nekako imam upanje, da se bo v kratkem nekaj zgodilo. Bom vesela že, če se bo končno ulila. user posted image  Verjetno edina tukaj. Še bolje pa bo, če bo kar + brez user posted image .

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
22.11.2010 8:26:33   
sasek79
Ups, a tukaj čvekate samo tiste, ki prvič želite zanosit? user posted image  Če ja, povejte, se bom prestavila drugam. user posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
22.11.2010 8:50:05   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: _Mavrica_

Danes zjutraj sem delala test in je pokazal user posted image ......in zdaj sem čisto v šoku... Po nevem kolkih mesecih truda, ko sem že čisto odmislila vse in začela pošiljati prošnje za delouser posted image ...
No sem pa včeraj, ko sva se imela rada, čisto malo zakrvavela, tako da sem mislila da že spet ne bo nič...in zdaj me ta izcedek skrbiuser posted image
Sem si pa zdaj kupila še 2 testa (da preverim:)), drug teden enkrat, pa grem še do G.
Joj kar ne morem verjet!! 

čestitkeeeee!!!!

zelo sem vesela zate in ti želim mirnih 9 mesecev user posted image  - naj ti bo čim manjkrat slabo, čeprav mame itak vse prenesemo, a ne?

krvavitve pa so bile najbrž čisto nedolžna vgnezditvena krvavitev, tako da če se ni pšonovilo,  se nič ne boj. precej pogost pojav...

Neposredna povezava do sporočila: 2183
22.11.2010 8:51:55   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

Ups, a tukaj čvekate samo tiste, ki prvič želite zanosit? user posted image  Če ja, povejte, se bom prestavila drugam. user posted image

ne, so punce zelo fajn, in vzamejo med sebe tud nas, ki delamo na plusu drugič.
pač imamo prvi poizkus druge zanositve...

vzpodbuda in kak nasvet vedno prav pride, a ne?

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
22.11.2010 9:18:39   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

ne, so punce zelo fajn, in vzamejo med sebe tud nas, ki delamo na plusu drugič.
pač imamo prvi poizkus druge zanositve...

vzpodbuda in kak nasvet vedno prav pride, a ne?

Če se ne motim, si ti že uspela drugič. Ali sem kaj pomešala user posted image  - sem res samo na hitro preletela poste za nazaj.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
22.11.2010 9:22:51   
Katte
žvegla, še tukaj ti čestitam za lepe izvide in ti želim uspeh čimprej.
anity_1, user posted image user posted image user posted image . December pa že itak velja za srečen in radodaren mesec. Naj bo tudi zate.
_Mavrica_, user posted image  user posted image  user posted image . Zate ne bo kuhanega vina in šampanjca, ampak verjamem, da ti ni prav nič hudo user posted image . Iz srca ti čestitam.
Arual, še vedno držim pesti.
sasek79, seveda te sprejmemo user posted image . Ti kar veselo beri in čvekaj. Pa da bi čimprej uspelo.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
22.11.2010 9:22:54   
žvegla
_Mavrica_ čestitam user posted image

nove dobordošle, več nas je tem bolj vidiš da nisi sam v boju zauser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
22.11.2010 9:23:59   
Katte
žvegla, prehitela sem te za 3 sekunde user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu žvegla)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
22.11.2010 9:39:57   
žvegla
ja sem videla katte
hehe
sekunde so odločilne a ne
hecam se

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
22.11.2010 10:22:06   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  k812......20.10.2010user posted image
user posted image metuljcica25........x.10.2010user posted image
user posted image Žirafica*......x.10.2010user posted image  
user posted image Lineta........11.11.2010user posted image
user posted image Arual.........16.11.2010user posted image
user posted image čebelica1984........19.11.2010user posted image
user posted image _Mavrica_.........20.11.2010user posted image
user posted image  Etee.........21.11.2010user posted image
user posted image benji........25.11.2010user posted image
user posted image  bevcika.........29.11.2010user posted image
user posted image  ribica77.........30.11.2010user posted image
user posted image  jeannetka..........4.12.2010user posted image   
user posted image  xoxo..........6.12.2010user posted image
user posted image Katte..........9.12.2010user posted image
user posted image  tejchy*..........12.12.2010user posted image
user posted image mladika..........12.12.2010user posted image
user posted image anity_1........19.12.2010user posted image
user posted image Luna*..........28.12.2010user posted image
user posted image jeanitte.........x.12.2010user posted image
user posted image  žvegla.........x.12.2010user posted image
user posted image witch........x.12.2010user posted image
user posted image sasek79........x.x.2010user posted image    
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image dspela 13.10.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image  anonimna user posted image  5.11.2010user posted image
user posted image
petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
22.11.2010 10:32:36   
vesna_b
Če se ne motim, si ti že uspela drugič. Ali sem kaj pomešala user posted image  - sem res samo na hitro preletela poste za nazaj.

ja, je uspelo, vendar še vedno pridem sem navijat za moje punce in se veselit z njimi ob plusku.

pač meni so dajale podporo, ko sem jo rabila, sedaj pa jaz poskušam isto dajati podporo njim. upam, da mi uspeva...

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
22.11.2010 10:34:35   
vesna_b
evo, sedaj sem šla še mal bolj podrobno za najazj brat

IZVIRNO SPOROČILO: žvegla

ojla, punce, da vam povem veselo novico. včeraj bila spet ori gin, pregledu-kontrola. izvidi kri, voda so prava bomba heheh tak so mi zdr. rekli. operacije ne bo, ker je bila ta peveč zahtevna, in ta cista, ki so mi jo ponovno odkrili, bi naj šla sama ven, oziroma do februarja moramo počakati, takrat je pa ponovna kontrola, da vidimo kako in kaj.
do konca tega meseca malo še moram paziti, decembra pa polna akcija hehe. včeraj začela jemati folno kislinmo tifol. tako da upam, da mi v kratkem uspe, kljub cisti. ker vse ostalo je pa ok. tak sem srečna, da mi kmalu rata postati srečka .
hvala vam za podporo, ne morem vam povedati,, kako sem srečna. res ne.user posted image user posted image

čestitke, za dobre rezultate, in upam, da vama čimprej uspe zagledati +, da nam sporočiš lepo novičko. držim pesti...

(odgovor članu žvegla)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
22.11.2010 11:34:41   
SmInCa
Hej deklice nisem pozabila na vas...Jaz sem še v staležu....
Želim vam čim več plusekov in to čim prej, stiskam pesti, fige, kar pač katera potrebuje in v kaj vrjameuser posted image user posted image user posted image ....Berem vas vsak dan pa veselo na user posted image delo....Grrrrrr jaz še ne smem...

Nothing takes the past away, like the future...Nothing makes the darkness go, like the light...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
22.11.2010 11:36:45   
čebelica1984
Cel vikend sem preležala oziroma prespala, bilo mi je zelo slabo proti večeru sem dobila še vročino. Danes pa sem že bolje user posted image  Očitno je bila viroza ...

user posted image  je prišla v petek user posted image  v nedeljo pa je ni bilo več user posted image  
Naslednji datum je 16.12.

Čestitke vsem za user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
22.11.2010 12:18:05   
žvegla
vesna hvala ti
verjemite mi UPANJE UMRE ZADNJE
sem dala marsikaj skozi, pa sicet te potere ampak človek mora imeti upanje.
če ga nimaš pol ni totoo
pa če sam študiramo na to da bo user posted image , pol še bolj nebo
vsaj mislim tako
vse skupaj je zame prvič

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
22.11.2010 14:17:56   
Anonimen
vidim da se pogovrajate o svetlinovem olju..kje v DM-u na polici pa je to (da ne bom iskala po celi trgovini user posted image ) in kako izgleda škatla? ker imam filing da so mi te kt totalno poreušle ves sistem...
sedaj ko jih ne jem več, se mi v določenem delu cikla pojavi grozna depresija, kr vsega me je strah, jest ne morm nič...kriza res. a mislite da je to od kt? zmešani hormoni in takšne stvari?

Neposredna povezava do sporočila: 2196
22.11.2010 15:03:05   
žvegla
anonimen, verjetno je to od daljšega jemanja KT, sem sama imela probleme, ni da ni KT ki sem jih jemala, saj sem imela non stop krvavitve, rjavi izcedki,.... dali na testiranje-kri in ugotovili, da spadam med 10% ljudi-žensk, ki ne prenesjo KT, žal. in jih od feb. ne jem več. pol pa so nastopile druge težave...... lahko prebefreš v posith višje....
saj pusti času čas, pa bo. ždepresije verjetno je tudi to od tega, sama dostikrat zapadem v njo, zaradi zdravja, ampak me puce tukaj gor na RR gor spravijo v dobto voljo, ko vidiš da nisi sam...
hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
22.11.2010 18:00:39   
Arual
Hey,

No, moje user posted image še ni. Testi so pa negativni. user posted image Tako da čakamo in čakamo!!!

(odgovor članu žvegla)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
22.11.2010 18:28:08   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Hey,

No, moje user posted image še ni. Testi so pa negativni. user posted image Tako da čakamo in čakamo!!!

ojoj, te pa res pusti čakat. no, jaz še vedno držim pesti, da je to to, sam da je prišlodo kasnejše ovulacije...

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
22.11.2010 18:49:44   
Arual
Ja vesna_b tudi jaz upam, da je to to. Bomo videli. Sem optimistična, tako da tudi če se prikaže tečka, grem pozitivno naprej.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.