|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
14.10.2010 17:52:30   
bevcika
js mislim, da je 25 najmajn kar lahko zazna hormona... ;)
Veliko sreče...pa da se prikažeta user posted image ...

komaj čakam spet na kako novico... :)

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
14.10.2010 18:14:36   
nati29
Mislim da baby check pokaže še manj enot, nisem čisto prepričana, ampak se mi zdi, da je najbolj občutljiv.

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
14.10.2010 19:46:52   
coris
hej punce

ja zvezdan jaz sem trenutno 9 tednov in 2 dni noseča, tako da sem v 10 tednuuser posted image user posted image moj user posted image je bil v ponedeljek velik že 2,21 cm in user posted image sem poslušala kako lepo utripa user posted image user posted image me pa že 2 dni neki čudno trebuh boli niso krči ampak je taka čudna bolečina ki tud ni skos prisotna, pa zvečer je huje. slabo mi ni skoraj nič več pa upam da to niso slabi znakiuser posted image

sicer sem kar ves čas pozitivno razpoložeba sam moram pa priznat, da me kar skrbi da nebi kaj ugotovili slabega na nuhalni. molim in upam na vse dobro.

dspela si lulala???? daj sporoči nam dobre novičke...ta naša debata je daleč najbolj pozitivna na celem forumu...vsaj zame user posted image in lepo da si tako pomagamouser posted image user posted image

kaj pa ostale, kakšni so znaki???

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
14.10.2010 21:26:43   
dspela
coris, ne nisem lulala...ne vem kdaj bom. sem prej moža vprašala,kdaj bova delala test, pa je reku, kdaj bi morala priti,pa sem rekla ta teden.... pa je reku če ta teden bo pač bo...če pa ne pa delama v ponedeljek test..pa je reku,kdaj sem pa jaz mislila,pa sem bila nekaj časa tiho in pol pa sem mu  rekla, da jutri ali soboto. pa je reku kateri dan ciklusa je, pa sem mu povedla,in je reku da ne zamuja,pa sem rekla da ne vem če zamuja, ker enkrat prede na ta dan, enkrat na ta dan.pol je pa spet reku za ponedeljek

sem kr malo zalostna...bi kr jokala...

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
15.10.2010 8:01:44   
vesna_b
dspela - ne jokat. saj je vikend, pa se boš hitro zamotila in bo minilo kot bi mignil... pa pejta mal ven, na kak sprehod, pa na pico, v kino... kamorkoli. ker pol, ko boš user posted image ... ej, pol se to mal prestavi... he he he
uživajta. ker potem na začetku user posted image  boš še šla, na koncu pa kak kino že odpade. ker na mestu sedet 2 ure s trebuhom... pol se pa itak življenje podredi user posted image .

skratka, uživajta.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
15.10.2010 11:11:37   
dspela
Danes je že bolše,včeraj pa sem bila res zalostna...ker moški, ne vedo kako je čakat.  greva jutri na tekmo.

včeraj sem šla posteljo preoblečt, imava pa tisto posteljo, ko se lahko pod njo še kaj hrani, pri nogah se dvigne.
zvečer pa me je bol zvijalo in šravfalo... danes pa me ne, čutim krče  v maternici

kaj mislite, da je bilo pretežko?  upam da ni bilo kaj narobe

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
15.10.2010 11:14:36   
vesna_b
ej, ne smeš se preveč obremenjevat. jaz imam doma 2,5 letnico že, in jo normalno dvigam, skupaj plešemo...
pač malo že pazim, ampak ni pa to zdaj, da ne bi čisto nič dvignila. kam pa pridemo? user posted image

kar se pa znakov tiče - lahko so, lahko niso, pa tudi če nosečniški znaki so in minejo, ni nič zato. jaz trenutno poleg večjih prs in trenutne utrujenosti nimam nobenega drugega znaka več.

bom pa držala pesti, da boš zagledala +user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
15.10.2010 11:17:59   
vesna_b
aja, test:
Naredila sem Viola test (Mueller), na katerem piše, da reagira od 12 enot hormona naprej
imajo pa 2 vrsti viola testa, navadnega in za zgodnje ugotavljanje

kot pravim, + mi je pokazal 2 dni pred izostankom

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
17.10.2010 19:29:12   
Arual
Hey. No moja user posted image je zopet prišla, upam da tokrat zadnjič, pa sploh ni kazala nekakšnih znakov prihoda.

Sedaj je moj datum ko pričakujem user posted image 16.11.

Sem pa presenečena, da tokrat nisem tako potrta, pa bi lahko bla, saj sma res na 2-3 dni non stop bla aktivna v postelji!

Boma naslednje dneve tud user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
18.10.2010 7:58:45   
nati29
Jaz sem danes naredila test (zaradi zdravila, ki ga moram nehati jemati, če pride M, pri user posted image  pa ga moram še naprej jemati), pa je pokazalo eno črtico. Sem zelo zelo vesela, po drugi strani pa me je zelo strah zaradi treh ss. Upam, da se ta user posted image  ne konča tako.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
18.10.2010 13:33:22   
ribica77
Arual user posted image user posted image user posted image user posted image   Upajmo, da ta mesec uspe!

Nati29 čestitke, črtica je dober znak user posted image   user posted image

Kaj pa ostale? Kar nekaj vas je na seznamu in čakamo vesele novičke user posted image user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
18.10.2010 15:05:13   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image mladika....13.10.2010user posted image
user posted image dspela........13.10.2010user posted image
user posted image anity_1.......17.10.2010user posted image
user posted image   Lineta.........18.10.2010user posted image
user posted image  nati29......20.10.2010user posted image
user posted image  k812......20.10.2010user posted image
user posted image _Mavrica_......24.10.2010user posted image
user posted image witch........25.10.2010user posted image
user posted image benji........31.10.2010user posted image
user posted image  bevcika.........31.10.2010user posted image
user posted image metuljcica25........x.10.2010user posted image
user posted image Žirafica*......x.10.2010user posted image
user posted image jeanitte.........1.11.2010user posted image
user posted image Ribica77.........3.11.2010user posted image
user posted image Katte..........7.11.2010user posted image
user posted image Luna*..........15.11.2010user posted image
user posted image Arual.........16.11.2010user posted image
user posted image petrussa..........x.11.2010user posted image
user posted image  SmInCa.........xx.xx.2010user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
18.10.2010 15:06:49   
witch
mladika....13.10.2010
dspela........13.10.2010
anity_1.......17.10.2010
  Lineta.........18.10.2010
No punce kako je? Navijam za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
18.10.2010 16:55:25   
portorož
Ola rož´ce moje!

Nisem pozabila na vas, le obema se je rač. sesul in sva bla kot odrezana od sveta user posted image

Kar velik branja me čaka, sem pa pokukala na zadnji seznamček, ki ni nič kaj vzpodbuden... user posted image Kaj bi vse rade s trebuščkom pred porodom še na morje skočile? Frajerke user posted image

Držim pesti za vse vas, da se čim prej preselite na temo v pričakovanju user posted image

Mene vmes še kakšen izcedek pretrese in me pošteno spravi v user posted image , a HB je do sedaj bilo še vse ok in upam, da tako ostane. Smo pa danes stopili v 10. teden, 8.11 imam nuhalno, tak da komaj čakam, da vidim našo malo user posted image ...

Bodite pozitivne!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
18.10.2010 19:08:29   
Lineta
moja m je prišla, tako da je moj nov datum 11.11. - glede na to da je lepa številka upam da bo tudi srečna user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
18.10.2010 19:16:11   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: nati29

Jaz sem danes naredila test (zaradi zdravila, ki ga moram nehati jemati, če pride M, pri user posted image  pa ga moram še naprej jemati), pa je pokazalo eno črtico. Sem zelo zelo vesela, po drugi strani pa me je zelo strah zaradi treh ss. Upam, da se ta user posted image  ne konča tako.

a je to tisto, kar mislim? je pozitivno?
če je, ti želim prekrasnih 9 mesecev, brez večjih in manjših pretresov.user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
18.10.2010 19:19:11   
vesna_b
portorož - tvoja pikicati je že večkrat pokazala, da je borka/borec user posted image

super, naj tako ostane. in želim ti čim lepše trenutke na nuhalni. joj, tam se user posted image  tako lepo vidi... user posted image

jaz jo imam pa mal za tabo...

drugače pa punce, srečno v nove boje naprej! dajmo še kakšna, med pričakovanje, ena za drugo... dokler ne bomo vse tam user posted image , na cilju, z user posted image  v vozičku...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
18.10.2010 19:44:57   
portorož
Ja, vesna_b, je borka/borec in pa tudi navihanka/ec, da naju na vsake tlko malo prestraši in opozori nase, čeprav je še tak mičkena ta naša pikica user posted image .

Jaz tudi komaj čakam na nuhalno, tega še nikoli nisem videla in res KOMAJ čakam!!!

Pa tako počasi se mi vleče..., jaz bi našo štručko že kr pestovala user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
18.10.2010 20:34:08   
dspela
moram vam poročat moj rezultat:   user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvo sem delala clear blue,pa mi ni pokazalo nič( niti kontrolna črtica ne) pol pa sem še enkrat pomočna v urin in se je prvo pokazalo rezultat nato šele kontrolna črtica... vrjetno ta test ni veljaven
nato sem šla delat first sing in se je kontrolna črtica pokazala, nato še druga...

Joj kako sem srečna... user posted image user posted image user posted image jutri bom še enkrat ponovila z clear bleu... kaj sem pa naredila narobe?

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
18.10.2010 20:51:50   
čebelica1984
dspela po moje nisi nič narobe naredila ampak je bil test pokvarjen.
Vseeno čestitam za user posted image  tud jst se veselim s tabo user posted image user posted image user posted image

Jst user posted image ne pričakujem 24.10. sicer pa imam trebuh že par dni napihnjej kot pred user posted image  upam da to ni samo psiha ...

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
18.10.2010 21:33:11   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image mladika....13.10.2010user posted image
user posted image anity_1.......17.10.2010user posted image
user posted image  nati29......20.10.2010user posted image
user posted image  k812......20.10.2010user posted image
user posted image _Mavrica_......24.10.2010user posted image
user posted image čebelica1984........24.10.2010user posted image
user posted image witch........25.10.2010user posted image
user posted image benji........31.10.2010user posted image
user posted image  bevcika.........31.10.2010user posted image
user posted image metuljcica25........x.10.2010user posted image
user posted image Žirafica*......x.10.2010user posted image
user posted image jeanitte.........1.11.2010user posted image
user posted image Ribica77.........3.11.2010user posted image
user posted image Katte..........7.11.2010user posted image
user posted image Lineta........11.11.2010user posted image
user posted image Luna*..........15.11.2010user posted image
user posted image Arual.........16.11.2010user posted image
user posted image petrussa..........x.11.2010user posted image
user posted image  SmInCa.........xx.xx.2010user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image dspela 13.10.2010user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
18.10.2010 21:34:46   
anity_1

IZVIRNO SPOROČILO: witch

mladika....13.10.2010

dspela........13.10.2010
anity_1.......17.10.2010
  Lineta.........18.10.2010
No punce kako je? Navijam za vse vas
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat moje M še ni! Ampak sem jih imela tam nekje na 26- 30 dni, danes pa je moj 31 dan.. Tako da če se želi, se lahko še prikaže.. Drugače pa upamo na najboljše! Malo bomo še počakali s kakšnimi testi, da M ziher ne bo user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
18.10.2010 21:35:11   
Katte
Arual, Lineta - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj vse vemo, kako je...

nati29, dspela - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bomo kmalu tudi druge vedele, kako se vidve trenutno počutita...

anity_1 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da je user posted image

< Sporočilo je popravil Katte -- 18.10.2010 21:39:13 >

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
18.10.2010 21:37:21   
witch
Še tukaj.... sem mogla seznamček urediti, pa če bo 35987349x na eni strani user posted image dspla čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo user posted image ti želim user posted image user posted image user posted image

Lineta user posted image user posted image user posted image

nati29 ti pa mi kar daj dovoljenje ko te lahko preselim po seznamčku navzdol user posted image

vesna_b in portorož vidve pa čuvajta svoji pikici user posted image user posted image user posted image user posted image vama kar zavidam vse preglede pa ns user posted image sem pa zadnjič  na posnetku videla svojega nečakca/nečakinjo user posted image in res je neprecenljivo to kar lahko z današnjo tehniko že doživiš... Kar tekle so mi solze sreče in še naslednjih deset_ dni sem hodila kot da bi bila meter na tlemi user posted image kaj šele bo, ko bom to lahko doživela s svojo pikico...

oooo anity to pa je lepo brati user posted image ko je le nebi bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti za plusek user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 18.10.2010 21:38:39 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
19.10.2010 7:58:30   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: portorož

Ja, vesna_b, je borka/borec in pa tudi navihanka/ec, da naju na vsake tlko malo prestraši in opozori nase, čeprav je še tak mičkena ta naša pikica user posted image .

Jaz tudi komaj čakam na nuhalno, tega še nikoli nisem videla in res KOMAJ čakam!!!

Pa tako počasi se mi vleče..., jaz bi našo štručko že kr pestovala user posted image

ej, na nuhalno mora tvoj s tabouser posted image  moj prvič ni šel, pa mu je blo zelo žal, sedaj pa pravi, da gre in da ga nič ne ustavi...
in ja, tud jaz bi že pestovala, če bi se dalo. čeprav men je nosečnost eno tako lepo obdobje... men so vse (no, 98%) nosečke tako lepeuser posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.