zaljubljena23 -> RE: Prvi poizkus zanositve (7.4.2010 19:19:08)
|
Portorož, jaz ti priporočam, da si daš odstranit pregrado, saj če se oplojeno jajčece vgnezdi na tisto mesto pride do SS potem pa so še drugi vzroki...Če slučajno pride do zanositve lahko pregrada povzroči prezgodnji porod, pa tudi plod se lahko neha razvijati in rodiš 'shirančka'...Vglavnem, jaz sem imela malo pregrado, manj kot 10 mm in mi G ni priporočal odstranitve, ampak sem se vseeno odločila, ker če bi ponovno zanosila in bi prišlo do SS bi si očitala...Imam kolegico, ki je imela prvi SS in so ji kasneje odkrili pregrado, so dejali da je majhna, da je ne rabi dat odstranit in je ni, zanosi drugič, spet SS...Ker več ni mogla skozi te grenke izkušnej se je odločila, da si da odstranit pregrado...IN glej ga zlomka, pregrada je bila dosti večja kot je pokazalo na UZ-ju...NAto je zanosila tretjič in zdaj ima doma že skoraj mesec dni starega fantiča...Ni nobena huda operacija in bi res bilo fajn, da jo daš odstranit...Moje mnenje, odločitev pa je tvoja... Shilou, v ugodnih razmerah lahko semenčece preživi do 5 dni, 12 do 24 ur pa je primerno jajčece za oploditev...
|
|
|
|