Že 1x mami -> RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE (21.8.2014 13:42:23)
|
Zdravo. Pred 6imi leti sem bila kar aktivna tule gor, ko smo pričakovali našo prvo pikico. Zdaj smo pa stari že 5 let :) Po petih letih pa nova dilema: menstruacije imam full redne, na 29, 30 dni že kar nekaj časa (prvi dan zadnje menstruacije je bil 19.7.2014). Že 1 cel teden me špika v jajčnikih, zize so večje kot ponavadi, sprehodi do wc-ja so precej bolj pogosti kot ponavadi, celo slabo mi je na čase zjutraj... uglavnem tipični znakci. No, ker sem ziheraš sem šla včeraj kar kri dat samoplačniško - cela začudena - vrednost nosečniškega hormona 0,9 (5,0 je meja) - itak negativno. Zaenkrat nič ne kaže na menstruacijo :( . Sicer sva bila na "PAZI" kontracepciji, tako da je vse mogoče samo res ne vem kaj naj si mislim. Sama sebi sem čudna ko 100 hudičev, zato sem klicala mojo ginekologinjo in sva se zmenle, da se naslednji teden slišiva. Zdej pa res ne vem... noseča očitno nisem, čudno počutje pa je še kr tu. A mislte, da obstaja kakšna realna šansa, da sva kej naredila "zadnji trenutek ovulacije" pa še test ne pokaže? Ker res ne vem... tabletk nimam že skoraj 2 leti, menstruacije zelo redne, pa v teh skoraj dveh letih se nisem še nikol tako počutila. Do zdaj mi še noben mesec ni prišlo na kraj pameti, da bi bila mogoče noseča, zdaj pa ... Torej, hvala za vaša mnenja :)
|
|
|
|