![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 30.11.2011 21:06:41
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 1.12.2011 6:31:46
|
|
|
|
HeLenčica
|
Kljub vsemu, pa je lepo videt, da je zgornji seznam najkrajši. Jaz upam, da je ne bo 5.12. ; 14. krog.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 1.12.2011 7:05:28
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
< Sporočilo je popravil Katte -- 1.12.2011 7:06:09 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 2.12.2011 18:38:36
|
|
|
|
tarinca
|
Pozdravljene, sem nova na tem forumu. Z možem si že močno želiva , vse punce okoli mene so noseče, kot bi nek virus razsajal a naju žal še ni nalezel. Poročena sva že 2 leti, oba imava službo, jaz sicer za določen čas a nič zato. Štalca pa je tudi že skoraj gotova. Sedaj že četrti mesec brez zaščite, a še ni. Ravno danes je zadnji dan , zato upam, da mi prebožični večer - 24.11.2011 prinese lepo novico. Vsem nam želim, da nam eden od dobrih mož prinese najlepše darilo.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 2.12.2011 19:43:09
|
|
|
|
Katte
|
Dobrodošla, tarinca. Ampak ti bom rekla isto kot vsem novim. Ne ostani tukaj predolgo. Verjamem, da si super družba, ampak raje bi te spoznavala na nosečniških temah . Moj današnji O test je imel že svetlejšo črtico. Torej recimo, da je LH vrh že mimo in da bom ovulirala po planu, jutri. Upam, da se prime.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 2.12.2011 19:48:30
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 3.12.2011 12:12:50
|
|
|
|
anckica
|
Zdravo punce!! Ekola tokrat sva se z fantom cisto zares odločila, da začneva delat na , tako da bo tale december najin prvi poskus in upam, da nama rata v prvo, sem pa optimist, a No skratka, jst imam malo zmešane cikle, ponavadi je cikel dolg od 30-36 dni, v novembru je bil pa kar 58 dni. No dobila sem jo šele zdaj 1.12. in je ne pričakujem recimo po 8.1.2012 Veliko, veliko sreče in upam da nam bo leto 2012 prineslo nekaj najlepšega!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 3.12.2011 13:36:58
|
|
|
|
Katte
|
Dobrodošla, anckica. Super, da sta se odločila za . Upam, da vama uspe že v prvo.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 3.12.2011 13:55:02
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 3.12.2011 19:46:55
|
|
|
|
anckica
|
Hvala Katte, sem prebrala danes vse za nazaj in ne morem verjet, da se lahko tako dolgo časa čaka na Videla sem da si šla na laparo in imam nek tak zelo zelo močen občutek, da boš kmalu srečka, upam da imam prav in se skupaj preseliva na drugo temo Držim pesti za vse nas in veliiiiiko
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 3.12.2011 19:53:42
|
|
|
|
anckica
|
Še eno vprašanje imam...mogoče malo neumno ampak vseeno...tukaj sem dostikrat prebrala, da ste napisale, da ne veste ali ste sploh imele ovulacijo...no jst sem to ginekologa vprašala, če je možno da nimaš ovulacije in imaš menstruacijo in je rekel, da je pred vsako menstruacijo ovulacija, da pa vsaka krvavitev ni nujno menstruacija Kako pa potem veš katera krvavitev je menstruacija sploh če imaš zmešan cikel, ker jst sama nikoli nisem opazila da bi me kdaj kaj špikalo ali bolelo v času ovulacije niti nobene sluzi take vlečljive nisem nikoli opazila res pa je da sem to gledala samo na papirju po tem ko sem se obrisala...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 4.12.2011 9:27:49
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckica Še eno vprašanje imam...mogoče malo neumno ampak vseeno...tukaj sem dostikrat prebrala, da ste napisale, da ne veste ali ste sploh imele ovulacijo...no jst sem to ginekologa vprašala, če je možno da nimaš ovulacije in imaš menstruacijo in je rekel, da je pred vsako menstruacijo ovulacija, da pa vsaka krvavitev ni nujno menstruacija Kako pa potem veš katera krvavitev je menstruacija sploh če imaš zmešan cikel, ker jst sama nikoli nisem opazila da bi me kdaj kaj špikalo ali bolelo v času ovulacije niti nobene sluzi take vlečljive nisem nikoli opazila res pa je da sem to gledala samo na papirju po tem ko sem se obrisala... Imaš več načinov kako to ugotoviti...nekatere pravijo, da je najbolj zanesljivo spremljanje cervikalne sluzi. To najbolje narediš tako, da potisneš noter dva prsta in če je sluz takšna prozorna in gumijasta, raztegljiva bi naj bilo to to. ZA to metodo rabiš kar nekaj spretnosti, ki je jaz osebno nikoli nisem imela, nekatere punce pa prisegajo na njo. Potem so tukaj ovulacijski testi, ki pa bojda niso 100% zanesljivi, saj pokažejo vrh LH hormona, ne vemo pa ali je potem dejansko ovulacija ali ne. So pa dober približek in meni osebno najbolj zanesljiva metoda ugotavljanja ovulacije. No, pa še merjenje bazalne temperature, meriš si jo takoj ko se zbudiš, preden greš na wc ali delaš karkoli in ko temperatura naraste naj bi bila O. Temperatura je povišana do M oz ostane povišana če si noseča. Tako na kratko.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 4.12.2011 19:27:02
|
|
|
|
Katte
|
anckica, hvala zalepe besede. Močno upam, da se uresničijo. Si kaj jasnovidna? Glede ovulacije ti je pa že HeLenčica lepo napisala.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 5.12.2011 20:38:51
|
|
|
|
skorpionka
|
Pozdravljene punce! sem sestra od Portorož :) sem nova na forumi... ...tud mi delamo na naraščajčku...ampak vse negre kot je trebaa...menstruacija je zamujala 54 dni...občasno je bilo zbadanje v jajčnikih ( najprej v levem in nato v obeh)...Z veseljem sem šla v dm, da si kupim test in prepričana bila, da bo test " +" ampak pokaže "-" spet čakanje in upanje, da menstruacije ne bo... in tako sem vsak teden naredila test in to kar 3,ker je M še vedno zamujala . In tako je bilo vse do sobote zvečer ko sem odšla na wc in sem imela roza izcedek, sprašujem se kaj bi naj to pomenilo!? skozi noč ni bilo nič menstruacije...skozi dan pa se pojavil erjav izcedek in občasno zbadanje v jajčnikih...ampak zelo malo glede nato da imam zelo močne menstruacije z krčami...a danes pa je se pokazal spet erjav izcedek + malo rdeč. in sestra me danes spet prepriča da naredim še en test glede na to, da delam v takem poklicu da dvigujem vsak dan zelo težke kg... in jaz odhitim do najbližje lekarne in kupim test...in spet pokaže "-" ?????? ... ginekologinja me je naročla v sredo na pregled če ne dobim M....kaj naj nardim??? vsa sem že obupana,ko si tako želiš pa M zamuja a se pokaže roza izcedek potem pa erjav izcedek + malo rdeč punce pozdravček
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 5.12.2011 20:55:50
|
|
|
|
skorpionka
|
čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 6.12.2011 7:05:16
|
|
|
|
Katte
|
Hej, skorpionka. Te pa res zafrkava. Pa je samo ta mesec tako ali imaš bolj neredne ? Ti kar pojdi do ginekologinje, ti bo ona povedala, kako naprej. Verjetno ti bo dala kaj za sprožitev . Kako dolgo pa že delaš na ? Te lahko damo na seznam? Pa še to - lep pozdrav portorož.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 6.12.2011 7:07:45
|
|
|
|
Katte
|
Moja O je pa že mimo, je bila kar zgodnja . Upam, da bo kaj iz tega. Zdaj, ko sem prosta endometrioze, imam 25 % možnosti na cikel. Imam pol leta, preden grem spet do G, upam, da bo že prej.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.12.2011 18:24:28
|
|
|
|
coris
|
oooo skorpionka dobrodošla :) medve s portorož sva isti neučakanki jaz mislim da je najbolje da gres res do ginekologinje da ni kaka cista. če pa ti bo dala kaj za sprožitev menstruacije pa bi jaz na tvojem mestu počakala še par dni naredila še en test za vsak slučaj.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.12.2011 20:54:12
|
|
|
|
anckica
|
Helelnčica: hvala za obrazložitev, sem vprašala še sestrično od dragega, ki je zdravnica pa je rekla da ni nujno da imamo ovulacijo vsakič ko imamo menstruacijo... midva sva se odločila da bova vsak dan, ker nama itak ni težko to početi pa bo kar bo Katte: ne znam ti razložit sam tak močen občutek sem dobila da bo zdaj zelo kmalu, če ne že ta krog....
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 7.12.2011 8:06:00
|
|
|
|
Katte
|
Oh, ko bi le imela prav, anckica.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 7.12.2011 11:27:36
|
|
|
|
SamoTi
|
Pozdravljene punce moje, da vas še jaz malo pozdravim. Najprej seveda čestitke za Coris, ostale pa kar pogumno naprej . Za mano je že prvi pregled, nam veselo bije in smo že veliki 5,8 mm. Sem pa noseča 6t 3d, tako da če bo vse bp našo pikico pričakujemo 30. 7. Skušam biti čim bolj pozitivna in sploh ne želim razmišljati o tem, kaj je lahko narobe. Se pa zafrkavam, da bo sigurno ker me že zdaj tako jezi, da mi je skoz slabo. Punce, držim pesti za vsako posebej
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 7.12.2011 11:29:33
|
|
|
|
HeLenčica
|
SamoTi, seveda bo vse v redu! Kako lepo vas je slišati, nosečke
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 7.12.2011 13:38:25
|
|
|
|
Katte
|
za SamoTi in malo pikico !
< Sporočilo je popravil Katte -- 7.12.2011 13:39:05 >
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 8.12.2011 20:57:38
|
|
|
|
anckica
|
Čestitam SamoTi Drugače kot super BP tak ne bo! V to bodi prepričana in tako tudi bo! Te slabosti pa jemlji tudi pozitivno, ti samo pikica sporoča, da je vse ok in da te malo spomni da je v trebuščku
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 8.12.2011 22:26:53
|
|
|
|
Tammyv
|
pozdravljene punce,pa se vam se jaz pridruzujem v tej temi in cakanju na plusek.Sem se lotila brati temo od zacetka tako dasem imela kar nekaj dela.tudi sama imam za samo slabo izkusnjo,letos januarja sem par dni pred prvi pregledom zacela cisto malo krvaveti in ko sem sla na pregled ni bilo utripov,sta pa bila dvojcka.Sedaj svav tretjem krogu,ne pricakujem pa je okoli 15.12.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.