Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.11.2011 18:04:24
|
|
|
|
Katte
|
Shilou, čestitam ob rojstvu malega korenjaka ! Želim vam veliko lepih trenutkov skupaj. P1ka23, bravo ! Naša nova nosečka! To je to, črtica bo samo še močnejša . Cartaj svoj trebušček, dragi naj pa tebe. Jaz pa sem sigurno v času O, testek je bil včeraj pozitiven (enako močni črtici). sva nazadnje včeraj zjutraj, od takrat pa ne več, ker je moj dragi očitno dobil nek virus. Cel dan že bruha ter ima vročino čez 38. No, upam, da se čim prej pozdravi, včerajšnji plavalčki pa naj se obdržijo do jutri.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.11.2011 21:22:35
|
|
|
|
HeLenčica
|
Tooooo, P1ka23! Čestitke, črtica je črtica, zjutraj bo samo še bolj močna! Veselo nosečnost!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 7.11.2011 8:14:25
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 7.11.2011 10:48:28
|
|
|
|
čebelica1984
|
P1ka23 čestitam super bravo Moj me je cel vikend cartal, zdaj sem pa polna pozitivne energije. se je že skor poslovila A vidte da smo dobile v septembru in oktobru samo po 1 nosečko V novembru nas bo več, a ne? Upam da res, držim pesti
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 7.11.2011 18:12:31
|
|
|
|
SamoTi
|
P1ka23 - čestitam!!!! Čebelica 1984 - amsolutno, da bo ta mesec več . za vse nas!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 7.11.2011 18:19:02
|
|
|
|
Kratka
|
P1ka23 čestitam No, katera bo zdaj naslednja ?
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 8.11.2011 12:04:01
|
|
|
|
lluna
|
Drage vse! Res se dolgo nisem nič oglasila, vendar velikokrat pomislim na vas in še vedno stiskam pesti. Pred predgledom NS sem bila kar malo prestrašena, vsakič, ko sem šla pokukat k majčicam, je bila tam kakšna slaba novička, tako da sem se kar zavestno oddaljila od foruma. No, NS sem imela 20.10. in je bilo vse super, tudi včerajšnji pregled pri G je bil super, razen malo glukoze v urinu.., upam, daje bilo le trenutno stanje. Sem pa že v 15. tednu, slabosti so minile, vezi pa se mi raztegujejo in bolijo, trebušček je tudi že ogromen. Čestitam vsem novopečenim nosečnicam.., Jassika, Janchek81, Carissa.., upam, da te vse super in uživate v nosečnosti..., Katte, pri tebi pa sem zasledila, da si imela laparo in odkrito endometriozo (ta "bolezen" je res zahrbtna) in močno držim pesti za naprej, sploh ne dvomim, da nas boš kmalu razveselila z lepo novičko! Lepo se imejte in čuvajte se!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 8.11.2011 12:05:17
|
|
|
|
Katte
|
Hvala, lluna. Lepo nosečnost še naprej .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 8.11.2011 17:46:22
|
|
|
|
Jassika
|
čestitke piki za Kako lepo, vesela sem za vsako izmed vas Božaj bušija in čim bolj mirno želim. lluna tudi nate se dostikrat spomnim - sem prav upala da sta s OK. Lepo je brati, da je uspešna NS za teboj. Superca, čestitam za ugoden rezultat . A bosta vprašala za spol? Mislim verjetno bolj pol na MF a ne? Vsaj moja G noče na NS nikol nč rečt No pri nas bo bojda punčica, ampak bova šla še 1 x na samoplačniški 3-4D UZ, ker sva šla pri sinku tudi in se mi zdi fer, da imata vsak svoj DVD. Witci me je prav sram, da sem zadnjič v spisku nate pozabla - no naj ponovim - tudi tebi čim prej želim, da ugledaš tisti magični / . Bom ploskala kt nora, k se to zgodi Katte - upajmo, da je bilo ob pravem času uspešno,a ne? Pestkam... Vse ostale mamice to be - čim prej (nujno) spet naj kaka lepa novička pade.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 9.11.2011 19:51:03
|
|
|
|
witch
|
Jassika naj te ni sram vem da si nekje v podzavesti tudi na mene mislila Nisem preveč aktivna na tej temi, pa mogoče kdo misli da sem se končno preselila. Hvala za dobre želje Vaša pikica pa kar pridno raste da bo nosečnost še naprej super lluna tudi tebi lepo nosečnost še naprej, naj je vse tako kot mora biti P1ka23 čestitam in lepo nosečnot ti želim Shilou...saj veš čestitke za malega princa Katte vidim da čakaš dan d.... naj bo ta siv novembrski dan končno obarvan roza
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.11.2011 15:28:45
|
|
|
|
Katte
|
witchi, v decembru boš pa ti spet čakala na , a ne? Kdaj pa pride tvoj dragi domov?
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.11.2011 20:19:51
|
|
|
|
dspela
|
Punce, držite pesti za jutri, da dobim zeleno luč za ponoven boj za . Jutri imam 1 pregled po histreroskopiji in upam,da zvem lepe novice.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.11.2011 7:01:00
|
|
|
|
Katte
|
Ful držim pesti, dspela.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.11.2011 8:07:06
|
|
|
|
SamoTi
|
Dspela stiskam pesti kolko lahko Pri meni pa spet zanuja. Zadnje cikluse se mi je končno vse uredilo, zdaj pa me spet nekaj zafrkava... Mogla bi priti v soboto, a zaenkrat še ni nobenih znakov, jajčniki me sploh ne bolijo, tako kot ponavadi, samo prsi so nekoliko boleče. Test sem tudi že naredila (za vsak slučaj) in nič.... Ne vem, kaj me spet jezi . Verjetno je lahko krivo tudi vnetje, ki sem ga dobila?!?
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.11.2011 8:33:17
|
|
|
|
Katte
|
SamoTi, lahko vnetje odloži ? Tudi meni že drugi mesec zamuja, tokrat bo za skoraj en teden. Ampak se ne pritožujem. Zaradi tega nisem izgubila kroga, ovulirala sem točno dva tedna po laparo, ko sva že lahko . Kakorkoli, upam, da te hudič neha zafrkavati. Po mojem si samo kasneje ovulirala in imaš še šanse za .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.11.2011 18:15:46
|
|
|
|
lluna
|
Hvala Katte in Witch, držim pesti za vaju... Jassika, hvala.. ja za spol mi je pa ze na NS napovedala in sicer punčko :), ampak seveda ni zagotovo. Pri prvem je sicer zadela že tako zgodaj, ampak nikoli ne veš... DVD pa sem tudi vzela na NS, čeprav ga v 1. nosečnosti nisem. Ampak sem šla tokrat sama in sem vsaj nekaj želela deliti doma s fantoma :). Jassika, kako daleš si že zdaj?, si že imela morfologijo? Jaz jo imam že čez slab mesec, kako čas leti. Dspela, držim pesti, da sporočiš dobro novičko!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.11.2011 18:36:02
|
|
|
|
SamoTi
|
Katte- nekje sem zasledila, da lahko zamuja tudi zaradi tega, nisem pa sigurna tako, da me naj katera kar popravi če se motim. Jaz se tudi tolažim s tem, saj veš kakšne smo. Dokler ne priteče še vedno upamo . In prav je tako!!! Držim pesti za obe, da nama čimprej uspe zagledati .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.11.2011 18:40:43
|
|
|
|
Arya
|
Pozdravljeni vsi skupaj, sem bolj nova na tem forumu, zato upam da s kakšnim vprašanjem ne bom "čudno izpadla" Tudi midva z mojim dragim sva začela intenzivno delat na in sedaj že nestrpno pričakujem do naslednje (ki jo imam predvideno v petek). Tok si želim , da bom komaj počakala do konca tedna.... Zanima me naslednje: zadnjih nekaj dni me čudno zbada v spodnjem delu trebuha, včeraj me je parkrat prav piknilo...pa nonstop sem napihnjena zadnje dni. Glede na to, da sem do zdaj imela redno menzo (ki mi ni nikoli zaostajala in nisem imela kakšnih problemov z njo, kot berem tukaj gor; tudi ko sem nehala z jemanjem KT pred pol leta je bilo vse normalno potem). Ali obstaja možnost da bi že v prvo zanosila? Včeraj sem naredila test z BC mini in se mi je pokazala čisto blaga roza črtica, na test z digitalnim CB bom počakala do datuma menze. Res upam, da se ne prikaže Glede na to, ko prebiram po forumu in vidim kakšne težave imate nekatere, se mi zdi to že skoraj čudno, da bi v prvo zanosila, pa brez zamere prosim do tistih...tole bo moja prva nosečnost in ponavadi se še glih ne znajdemo Hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.11.2011 19:13:03
|
|
|
|
Jassika
|
dspela seveda držimo pesti na nogah in rokah. Sporoči, da si slišala lepo novičko in lahko začneta spet delati na . želim vama, da se čim prej prime in predvsem, da se srečno konča in boš čez 8 mesecev držala zdravega [img]smileys/duda.gif[/img] v rokah lluna čestitam za - ja nič kaj radi ne rečejo za dečve 100 % a ne? Je treba kar zaupat, da ne bo še kaj zrastlo, pa tudi če, HB, samo da so bebice zdrave. ja, Mf sem že mela pred 14 dnevi - zdaj sem v 23 tednu (moja G dela že v 20 tednu), tako da smo že ime zbrali arya tebi pa želim, da se čim prej preseliš na sosedni forum, čeprav so tukaj punce tko fajn, da lahko res vprašaš in poveš vse kar ti pade na pamet - ramice so vedno tukaj
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.11.2011 19:18:00
|
|
|
|
Jassika
|
arya sem ti pozabla napisat - kar se tiče testov in - seveda si lahko v 1. krogu zanosila, če delata na drugače pa se na zanke nič kaj preveč ne zanesi, ekr so za in čisto isti. Predvsem pa se psiha velikokrat poigra z nami. Še najve lahko potrdiš s testom. In če je ta pokazal rahli je veliko % možnosti, da je to - to!!. Ponovi test s CB čez 2 dni z jutranjim urinom. morata biti izrazitejši - če boš ap še vseeno v dvomih pa pojdi na krvni test. Srčno ti želim, da bi bila srečka Navijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam katte kdaj delaš test? mam filing da zdaj po op. se pa takoj prime pri vama Sporoči!!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.11.2011 19:28:32
|
|
|
|
amyZ
|
Jo, komaj čakam da bo začetek naslednjega tedna, da vidimo ali je kaj ali ni. Tako lepo je, ko preberem, da je katera zagledala plusek ali pa . Čeprav sem si rekla, da bova čisto tako delala, ali bo ali ne bo, pa sem vseeno nestrpna. Katte...tebe pa prosim, če spremeniš datum nepričakovane menze iz 22. na 20., ker sem očitno nekaj narobe izračunala. Tole zdaj bo bolj držalo. Hvala!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.11.2011 8:15:32
|
|
|
|
lluna
|
IZVIRNO SPOROČILO: SamoTi Katte- nekje sem zasledila, da lahko zamuja tudi zaradi tega, nisem pa sigurna tako, da me naj katera kar popravi če se motim. Jaz se tudi tolažim s tem, saj veš kakšne smo. Dokler ne priteče še vedno upamo . In prav je tako!!! Držim pesti za obe, da nama čimprej uspe zagledati . SamoTi, meni se je nekaj let nazaj vsaj dvakrat M prestavila zaradi vnetja / vnetega mehurja... upam, da si že bolje in da boš kmalu vedela pri čem si!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.11.2011 8:34:48
|
|
|
|
Katte
|
Arya, seveda lahko zanosiš v prvo. Poznam jih nekaj, ki jim je tako uspelo. In mislim, da je to to. Neuradno ti čestitam. Uradno pa nam le sporoči, ko boš zagledala močnejšo črtico. Jassika, test bom delala najverjetneje v nedeljo, ko bom 13 DPO in mi bo (upam) zamujala en dan. Idealno bi bilo, da bi zdržala do torka, ko ima moj dragi roj. dan, pa mi itak ne bo uspelo čakati tako dolgo .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.11.2011 8:35:49
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
< Sporočilo je popravil Katte -- 16.11.2011 8:36:14 >
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.11.2011 18:07:22
|
|
|
|
dspela
|
Lahko začnema . Za sezman ne pričakujem oz. pričakujem ali okoli 17.12.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.