|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
6.11.2011 18:04:24   
Katte
Shilou, čestitam ob rojstvu malega korenjaka user posted image user posted image user posted image !
Želim vam veliko lepih trenutkov skupaj.

P1ka23, bravo user posted image user posted image user posted image ! Naša nova nosečka! To je to, črtica bo samo še močnejša user posted image . Cartaj svoj trebušček, dragi naj pa tebe.

Jaz pa sem sigurno v času O, testek je bil včeraj pozitiven (enako močni črtici). user posted image sva nazadnje včeraj zjutraj, od takrat pa ne več, ker je moj dragi očitno dobil nek virus. Cel dan že bruha ter ima vročino čez 38. No, upam, da se čim prej pozdravi, včerajšnji plavalčki pa naj se obdržijo do jutri.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
6.11.2011 21:22:35   
HeLenčica
Tooooo, P1ka23! Čestitke, črtica je črtica, zjutraj bo samo še bolj močna! Veselo nosečnost!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
7.11.2011 8:14:25   
Katte
Seznam nezaželenih  user posted image

user posted image  benji......x.10.2011 user posted image
user posted image  srce77.......11.11.2011 user posted image
user posted image  HeLenčica.......15.11.2011 user posted image
user posted image vesica.......17.11.2011 user posted image
user posted image Kratka......17.11.2011 user posted image

user posted image  Katte..........18.11.2011 user posted image

user posted image  Zewa........20.11.2011 user posted image
user posted image amyZ.......22.11.2011 user posted image
user posted image  Arual......x.11.2011 user posted image
user posted image  SamoTi......x.11.2011 user posted image
user posted image čebelica1984.......1.12.2011 user posted image
user posted image witch.........x.12.2011 user posted image
user posted image  Hope_80.........x.x.2011 user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami

SmInca, dspela

Seznam nedočakanih

user posted image Jackie 7.8.2010 user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010 user posted image
 user posted image nati29 20.10.2010 user posted image
user posted image petrussa x.11.2010 user posted image
 user posted image _Mavrica_ 20.11.2010 user posted image
 user posted image Tatkica 2.12.2010 user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna  18.2.2011 user posted image
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image     
user posted image Janchek81 14.5.2011 user posted image
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image
user posted image  Jassika 11.7.2011 user posted image
user posted image ajerdna88 22.8.2011 user posted image
user posted image  lluna x.8.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10 22.9.2011 user posted image
user posted image  SKORPY 5.10.2011 user posted image
user posted image  P1ka23 5.11.2011 user posted image   

Seznam mamic

Wannabemommy 18.4.2010 - Patrik user posted image
phelps 28.10.2010 - Neža user posted image
Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image
portorož 5.5.2011 - Adelina user posted image
vesna_b 26.5.2011 - Jan user posted image
Shilou 11.9.2011 - Miha user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
7.11.2011 10:48:28   
čebelica1984
P1ka23 čestitam user posted image  super user posted image  bravo user posted image
Moj user posted image  me je cel vikend cartal, zdaj sem pa polna pozitivne energije. user posted image  se je že skor poslovila
A vidte da smo dobile v septembru in oktobru samo po 1 nosečko user posted image
V novembru nas bo več, a ne? Upam da res, držim pesti  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
7.11.2011 18:12:31   
SamoTi
P1ka23 - čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image

Čebelica 1984 - amsolutno, da bo ta mesec večuser posted image .
user posted image user posted image user posted image za vse nas!!!

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
7.11.2011 18:19:02   
Kratka
P1ka23 user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam user posted image user posted image user posted image
No, katera bo zdaj naslednjauser posted image ?user posted image

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
8.11.2011 12:04:01   
lluna
Drage vse!
Res se dolgo nisem nič oglasila, vendar velikokrat pomislim na vas in še vedno stiskam pesti. Pred predgledom NS sem bila kar malo prestrašena, vsakič, ko sem šla pokukat k majčicam, je bila tam kakšna slaba novička, tako da sem se kar zavestno oddaljila od foruma.
No, NS sem imela 20.10. in je bilo vse super, tudi včerajšnji pregled pri G je bil super, razen malo glukoze v urinu.., upam, daje bilo le trenutno stanje.
Sem pa že v 15. tednu, slabosti so minile, vezi pa se mi raztegujejo in bolijo, trebušček je tudi že ogromen.
Čestitam vsem novopečenim nosečnicam.., Jassika, Janchek81, Carissa.., upam, da te vse super in uživate v nosečnosti..., Katte, pri tebi pa sem zasledila, da si imela laparo in odkrito endometriozo (ta "bolezen" je res zahrbtna) in močno držim pesti za naprej, sploh ne dvomim, da nas boš kmalu razveselila z lepo novičko!
Lepo se imejte in čuvajte se!

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
8.11.2011 12:05:17   
Katte
Hvala, lluna. Lepo nosečnost še naprej user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
8.11.2011 17:46:22   
Jassika
čestitke piki za user posted image Kako lepo, vesela sem za vsako izmed vas user posted image Božaj bušija in čim bolj mirno user posted image želim.
lluna tudi nate se dostikrat spomnim - sem prav upala da sta suser posted image OK. Lepo je brati, da je uspešna NS za teboj. Superca, čestitam za ugoden rezultat user posted image user posted image . A bosta vprašala za spol? Mislim verjetno bolj pol na MF a ne? Vsaj moja G noče na NS nikol nč rečt user posted image No pri nas bo bojda punčica, ampak bova šla še 1 x na samoplačniški 3-4D UZ, ker sva šla pri sinku tudi in se mi zdi fer, da imata vsak svoj DVD.
Witci me je prav sram, da sem zadnjič v spisku nate pozabla - no naj ponovim - tudi tebi čim prej želim, da ugledaš tisti magični user posted image /user posted image . Bom ploskala kt nora, k se to zgodi user posted image
Katte - upajmo, da je bilo user posted image ob pravem času uspešno,a  ne? Pestkam...
Vse ostale mamice to be - čim prej (nujno) spet naj kaka lepa novička pade.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
9.11.2011 19:51:03   
witch
Jassika naj te ni sram user posted image vem da si nekje v podzavesti tudi na mene mislila user posted image Nisem preveč aktivna na tej temi, pa mogoče kdo misli da sem se končno preselila. Hvala za dobre želje user posted image user posted image Vaša pikica pa kar pridno raste user posted image user posted image da bo nosečnost še naprej super user posted image

lluna tudi tebi lepo nosečnost še naprej, naj je vse tako kot mora biti user posted image user posted image

P1ka23 user posted image user posted image user posted image čestitam in lepo nosečnot ti želim

Shilou...saj veš user posted image čestitke za malega princa

Katte vidim da čakaš dan d.... naj bo ta siv novembrski dan končno obarvan roza user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
10.11.2011 15:28:45   
Katte
witchi, v decembru boš pa ti spet čakala na user posted image , a ne? user posted image
Kdaj pa pride tvoj dragi domov?

Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
14.11.2011 20:19:51   
dspela
Punce, držite pesti za jutri, da dobim zeleno luč za ponoven boj zauser posted image .

Jutri imam 1 pregled po histreroskopiji in upam,da zvem lepe novice.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
15.11.2011 7:01:00   
Katte
Ful držim pesti, dspela.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Still hoping.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
15.11.2011 8:07:06   
SamoTi
Dspela stiskam pesti kolko lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni pa user posted image  spet zanuja. Zadnje cikluse se mi je končno vse uredilo, zdaj pa me spet nekaj zafrkava... Mogla bi priti v soboto, a zaenkrat še ni nobenih znakov, jajčniki me sploh ne bolijo, tako kot ponavadi, samo prsi so nekoliko boleče. Test sem tudi že naredila (za vsak slučaj) in nič....
Ne vem, kaj me spet jeziuser posted image .  Verjetno je lahko krivo tudi vnetje, ki sem ga dobila?!?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
15.11.2011 8:33:17   
Katte
SamoTi, lahko vnetje odloži user posted image ?
Tudi meni že drugi mesec zamuja, tokrat bo za skoraj en teden. Ampak se ne pritožujem. Zaradi tega nisem izgubila kroga, ovulirala sem točno dva tedna po laparo, ko sva že lahko user posted image .
Kakorkoli, upam, da te hudič neha zafrkavati. Po mojem si samo kasneje ovulirala in imaš še šanse za user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
15.11.2011 18:15:46   
lluna
Hvala Katte in Witch, držim pesti za vaju...
Jassika, hvala.. ja za spol mi je pa ze na NS napovedala in sicer punčko :), ampak seveda ni zagotovo. Pri prvem je sicer zadela že tako zgodaj, ampak nikoli ne veš... DVD pa sem tudi vzela na NS, čeprav ga v 1. nosečnosti nisem. Ampak sem šla tokrat sama in sem vsaj nekaj želela deliti doma s fantoma :).
Jassika, kako daleš si že zdaj?, si že imela morfologijo? Jaz jo imam že čez slab mesec, kako čas leti.
Dspela, držim pesti, da sporočiš dobro novičko!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
15.11.2011 18:36:02   
SamoTi
Katte- nekje sem zasledila, da lahko zamuja tudi zaradi tega, nisem pa sigurna tako, da me naj katera kar popravi če se motim.
Jaz se tudi tolažim s tem, saj veš kakšne smo. Dokler ne priteče še vedno upamouser posted image user posted image . In prav je tako!!!
Držim pesti za obe, da nama čimprej uspe zagledatiuser posted image .

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
15.11.2011 18:40:43   
Arya
Pozdravljeni vsi skupaj,

sem bolj nova na tem forumu, zato upam da s kakšnim vprašanjem ne bom "čudno izpadla" user posted image

Tudi midva z mojim dragim sva začela intenzivno delat na user posted image in sedaj že nestrpno pričakujem do naslednje user posted image (ki jo imam predvideno v petek). Tok si želim user posted image , da bom komaj počakala do konca tedna....

Zanima me naslednje: zadnjih nekaj dni me čudno zbada v spodnjem delu trebuha, včeraj me je parkrat prav piknilo...pa nonstop sem napihnjena zadnje dni. Glede na to, da sem do zdaj imela redno menzo (ki mi ni nikoli zaostajala in nisem imela kakšnih problemov z njo, kot berem tukaj gor; tudi ko sem nehala z jemanjem KT pred pol leta je bilo vse normalno potem).

Ali obstaja možnost da bi že v prvo zanosila? Včeraj sem naredila test z BC mini in se mi je pokazala čisto blaga roza črtica, na test z digitalnim CB bom počakala do datuma menze. Res upam, da se ne prikažeuser posted image user posted image user posted image

Glede na to, ko prebiram po forumu in vidim kakšne težave imate nekatere, se mi zdi to že skoraj čudno, da bi v prvo zanosila, pa brez zamere prosim do tistih...tole bo moja prva nosečnost in ponavadi se še glih ne znajdemo user posted image

Hvala za odgovor

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
15.11.2011 19:13:03   
Jassika
dspela seveda držimo pesti na nogah in rokah. Sporoči, da si slišala lepo novičko in lahko začneta spet delati na user posted image . želim vama, da se čim prej prime in predvsem, da se srečno konča in boš čez 8 mesecev držala zdravega [img]smileys/duda.gif[/img] v rokah user posted image user posted image user posted image

lluna čestitam za user posted image - ja nič kaj radi ne rečejo za dečve 100 % a ne? user posted image   Je treba kar zaupat, da ne bo še kaj zrastlo, pa tudi če, HB, samo da so bebice zdrave. ja, Mf sem že mela pred 14 dnevi - zdaj sem v 23 tednu (moja G dela že v 20 tednu), tako da smo že ime zbrali user posted image
arya tebi pa želim, da se čim prej preseliš na sosedni forum, čeprav so tukaj punce tko fajn, da lahko res vprašaš in poveš vse kar ti pade na pamet - ramice so vedno tukaj user posted image

(odgovor članu Arya)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
15.11.2011 19:18:00   
Jassika
arya sem ti pozabla napisat - kar se tiče testov user posted image in user posted image - seveda si lahko v 1. krogu zanosila, če delata na user posted image drugače pa se na zanke nič kaj preveč ne zanesi, ekr so za user posted image in user posted image čisto isti. Predvsem pa se psiha velikokrat poigra z nami. Še najve lahko potrdiš s testom. In če je ta pokazal rahli user posted image je veliko % možnosti, da je to - to!!. Ponovi test s CB čez 2 dni z jutranjim urinom. user posted image morata biti izrazitejši - če boš ap še vseeno v dvomih pa pojdi na krvni test. Srčno ti želim, da bi bila srečka user posted image Navijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam user posted image user posted image
katte kdaj delaš test? mam filing da zdaj po op. se pa takoj prime pri vama user posted image Sporoči!!!!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
15.11.2011 19:28:32   
amyZ
Jo, komaj čakam da bo začetek naslednjega tedna, da vidimo ali je kaj ali ni.
Tako lepo je, ko preberem, da je katera zagledala plusek ali pa user posted image . Čeprav sem si rekla, da bova čisto tako delala, ali bo ali ne bo, pa sem vseeno nestrpna.

Katte...tebe pa prosim, če spremeniš datum nepričakovane menze iz 22. na 20., ker sem očitno nekaj narobe izračunala. user posted image  Tole zdaj bo bolj držalo. Hvala!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
16.11.2011 8:15:32   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: SamoTi

Katte- nekje sem zasledila, da lahko zamuja tudi zaradi tega, nisem pa sigurna tako, da me naj katera kar popravi če se motim.
Jaz se tudi tolažim s tem, saj veš kakšne smo. Dokler ne priteče še vedno upamouser posted image user posted image . In prav je tako!!!
Držim pesti za obe, da nama čimprej uspe zagledatiuser posted image .

SamoTi, meni se je nekaj let nazaj vsaj dvakrat M prestavila zaradi vnetja / vnetega mehurja... upam, da si že bolje in da boš kmalu vedela pri čem si! user posted image

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
16.11.2011 8:34:48   
Katte
Arya, seveda lahko zanosiš v prvo. Poznam jih nekaj, ki jim je tako uspelo. In mislim, da je to to. Neuradno ti čestitam. Uradno pa nam le sporoči, ko boš zagledala močnejšo črtico.
Jassika, test bom delala najverjetneje v nedeljo, ko bom 13 DPO in mi bo (upam) user posted image  zamujala en dan. Idealno bi bilo, da bi zdržala do torka, ko ima moj dragi roj. dan, pa mi itak ne bo uspelo čakati tako dolgo user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
16.11.2011 8:35:49   
Katte
Seznam nezaželenih  user posted image

user posted image  benji......x.10.2011 user posted image
user posted image  srce77.......11.11.2011 user posted image
user posted image  HeLenčica.......15.11.2011 user posted image
user posted image vesica.......17.11.2011 user posted image
user posted image Kratka......17.11.2011 user posted image

user posted image  Katte..........19.11.2011 user posted image

user posted image  Zewa........20.11.2011 user posted image
user posted image amyZ.......20.11.2011 user posted image
user posted image  Arual......x.11.2011 user posted image
user posted image  SamoTi......x.11.2011 user posted image
user posted image čebelica1984.......1.12.2011 user posted image
user posted image witch.........x.12.2011 user posted image
user posted image  Hope_80.........x.x.2011 user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami

SmInca, dspela

Seznam nedočakanih

user posted image Jackie 7.8.2010 user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010 user posted image
 user posted image nati29 20.10.2010 user posted image
user posted image petrussa x.11.2010 user posted image
 user posted image _Mavrica_ 20.11.2010 user posted image
 user posted image Tatkica 2.12.2010 user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna  18.2.2011 user posted image
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image     
user posted image Janchek81 14.5.2011 user posted image
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image
user posted image  Jassika 11.7.2011 user posted image
user posted image ajerdna88 22.8.2011 user posted image
user posted image  lluna x.8.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10 22.9.2011 user posted image
user posted image  SKORPY 5.10.2011 user posted image
user posted image  P1ka23 5.11.2011 user posted image   

Seznam mamic

Wannabemommy 18.4.2010 - Patrik user posted image
phelps 28.10.2010 - Neža user posted image
Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image
portorož 5.5.2011 - Adelina user posted image
vesna_b 26.5.2011 - Jan user posted image
Shilou 11.9.2011 - Miha user posted image

< Sporočilo je popravil Katte -- 16.11.2011 8:36:14 >

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
16.11.2011 18:07:22   
dspela
Lahko začnema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za sezman ne pričakujem user posted image oz. pričakujem user posted image ali user posted image okoli 17.12.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.