|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
24.12.2009 12:22:45   
Monstera
MiniMe85, kot so ti že ostale rekle, ne se sekirat, situacija ne bo nič drugačna, samo slabše lahko vplivaš na dojenčija. Prazniki so, lepo praznujte, vse punce, sprostite se, družite se, pa bo vse še dobro. To, da se same dobro počutite, ste brezskrbe, polne ljubezni, bo dobro vplivalo na tiste, ki ste že user posted image in tistke, ki želimo bit. Zdaj je pravi čas, da se prime!
Lepo praznujte!

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 276
24.12.2009 22:41:26   
isobel
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMe85

... Morda mu pa ni jasno zakaj je plod tako majhen, ko pa naj bi bila zdaj že (po njegovih izračunih zaradi zadnje user posted image ) v kakšnem 5 ali 6 tednu.
Kakšne izkušnje imate ve s temi stvarmi - s kasnejšo zanositvijo in pa s srčkom ploda??

Lep pozrav vsem user posted image  in vsem bodočim user posted image

Lahko te pomirim MiniMe85. Jaz sem imela prvi gin. pregled v 6. tednu zaradi krvavitve in ginekologinja ni videla drugega kot majhne pikice, ki je že imela srček, ampak ni še bilo utripa. Me je takrat začela takoj miriti, da je glede na velikost ploda bila pozna ovulacija in mu pač zaradi tega srček še ne bije. Na naslednjem pregledu pri 10. tednih pa je bilo vse ok.

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 277
25.12.2009 16:10:26   
rožica5
Živjo punce!
Očitno sm res srečka user posted image ! V sredo zjutraj sem še enkrat naredila test in druga črtica je bla že zelo vidna, pa tud o user posted image  ni ne duha in ne sluha user posted image . Tko da v ponedeljek se takoj naročim pri ginekologinji, da čimprej še "uradno" potrdijo, da smo trije user posted image  in da naredijo tud že kakšen pregled ... Punce, držim pesti, da vam čim prej uspe!!!!

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 278
25.12.2009 22:23:27   
Monstera
Bravo rožica5! user posted image To je to bravo bravo!

(odgovor članu rožica5)
Neposredna povezava do sporočila: 279
25.12.2009 23:26:30   
muhica2
lep pozdrav!!

mene pa nekaj muči pa upam da mi lahko ve pomagate! z fantom si zelo želima otroka, od septembra ne jem KT,
zadnjo M sem dobla 31.10. , zdaj pa mi zamuja že 29 dni! naredila sma test in prvi je bil pozitiven, naslednji trije pa negativni,
bla sem tudi na pregledu pri ginekologinji pa na ultrazvoku ni vidla ničesar! zdaj pa več ne vem kaj se dogaja, ali sem noseča pa je ginekologinja
kaj spregledala ali nisem in zakaj se mi ne pojavi M!!!
Res več ne vem in prosim če mi lahko pomagate z nasveti!!!!!!!

hvala!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 280
26.12.2009 10:05:32   
karmen7
Bravo rožica5! Čestitam user posted image

(odgovor članu muhica2)
Neposredna povezava do sporočila: 281
26.12.2009 13:40:20   
zinchy
pozdravljene!

tudi midva se trudiva user posted image sedaj je to 2. krog upam, da uspe user posted image imam par vprašanj...te dni naj bi ime ovulacijo, če sem prav izračunala zadnja user posted image je bila 10.12. (prvi dan). Včeraj me je zvečer začelo močno špikati v desnem spodnjem delu trebuha,nisem se mogla niti premakniti vendar je bolečina po kakšni uri prenehala. Danes pa imam rahlo bolečino v srednjem delu in zelo me napenja.
Če je bila to ovulacija včeraj potem danes se pridno user posted image user posted image pa upam, da se prime in mi pokaže + user posted image
morem pa povedat da prej nikoli nisem imela mazoljev, sedaj sem pa taka kot kakšna pubertetnicauser posted image

DRŽIM PESTI ZA VSE NAS, DA NAM KMALU POKAŽE user posted image user posted image VSE,KI PA STE user posted image VAM PA ŽELIM MIRNO IN VESELO NOSEČNOST!

LP

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 282
26.12.2009 14:45:09   
rožica5
Hvala punce! user posted image  user posted image

Zinchy - kolkr jaz vem, je skor boljš, če mal bl aktivno user posted image  že pred ovulacijo, ker baje lahko semenčice preživijo tud do 5 dni in potem ko je ovulacija, sam napadejo user posted image .

Hja, midva sva bla čist divja, tko da pol ni blo več romantike, sam še delo ... hahahahahahahaha

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 283
26.12.2009 20:24:16   
kitty87
Muhica2 - žal ti moram povedati, da je to po prenehanju s KT čisto normalno, po treh ali šetih mesecev bi se pa že morala urediti. Jaz sem s KT prekinila pred letom dni, pa se mi do oktobra še vedno ni uredila in sem zdaj na 3 mesečni "terapiji" s tabletami, čez dober teden končam, pol pa bomo videli, če so kaj pomagale. Upam, da so in da čim prej zagledam user posted image , ker zdaj pa si res že oba zeeeelo močno želiva user posted image .

LP

(odgovor članu muhica2)
Neposredna povezava do sporočila: 284
27.12.2009 8:18:17   
zinchy
Rozica5 naprej ti čestitam!user posted image user posted image user posted image

sej midva zelo pridno user posted image vsak drugi dan upam, da tokrat ratauser posted image

(odgovor članu kitty87)
Neposredna povezava do sporočila: 285
27.12.2009 20:46:19   
jacki
ČESTITKE ROžica5! Tole je pa res ratal takoj ;) Lepo, lepo.

No, jest še zmer pridno jem folno in komaj čakam, da mine še dobre 2 mesca...pol pa...

Imam pa eno vprašanje za vas... Imam brata, mlajšega in ta teden sem izvedela, da je njegova punca noseča...a bi se ve kaj ozirale na novico...jest priznam, da me je kar malo minilo...ker bo glih tko zgledal, kot da bom zanosila,ker je ona...eh...sem mal user posted image ...

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 286
27.12.2009 21:44:13   
aleksandra81
Pozdravljene punce!

Že nekaj časa vas berem in spremljam vaše upe in radosti. Sedaj pa se tudi jaz pridružujem upom po prvem dojenčku.

S fantom se trudiva že 3 mesece in spet ni nič, saj sem ravno danes dobila user posted image .

Priznam, da mi branje tega foruma vliva nove moči za naprej.

Upam, da ste lepo preživele božične praznike.

user posted image

@Jacki: nič se ne obremenjuj z bratovim pričakovanjem dojenčka. Tvoje življenje je pomembno ravno tako kot njegovo. Pomisli, da če ti rata zanositi bosta nečka podobne starosti in se bosta lažje razumela :)

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 287
27.12.2009 22:24:32   
muhica2
IZVIRNO SPOROČILO: kitty87

Muhica2 - žal ti moram povedati, da je to po prenehanju s KT čisto normalno, po treh ali šetih mesecev bi se pa že morala urediti. Jaz sem s KT prekinila pred letom dni, pa se mi do oktobra še vedno ni uredila in sem zdaj na 3 mesečni "terapiji" s tabletami, čez dober teden končam, pol pa bomo videli, če so kaj pomagale. Upam, da so in da čim prej zagledam user posted image , ker zdaj pa si res že oba zeeeelo močno želiva user posted image .

LP

ja sam jaz sem že včkrat prenehala jemanje kt pa nisem mela nikol problemov vedno redneuser posted image !zato mi ni nič jasno zdaj!
Tudi jaz upam da čimprej zagledašuser posted image

(odgovor članu kitty87)
Neposredna povezava do sporočila: 288
28.12.2009 7:41:38   
Pikab84
Pozdravljene punce!

Rožica5 čestitkeuser posted image
Jaz naj bi dobila user posted image prejšni četrtek a je ni bilo in sem potem včeraj naredila test, ker nisem mogla več zdržat. Test je bil negativen, a user posted image  še vedno ni, tko da če je do četrtka še ne bo, naredim takrat še en test. Upanje ostaja.

Lp

(odgovor članu muhica2)
Neposredna povezava do sporočila: 289
28.12.2009 7:56:22   
ema09
pozdravljene punce in tudi vse nove user posted image
se čez praznike nisem nič oglasila, ker doma zaenkrat še nimam neta in sem pravzaprav odrezana od vsega
najprej čestitke rožica5 user posted image , jacki, ti pa nič skrbet, vsak se sam odloči in če sta bili odločitvi istočasni, toliko bolje...bosta imela otročka družbo
pri meni pa v glavnem nič novega...že 2 meseca imam user posted image dolgo skoraj 14 dni - prvi teden čisto šibko, zato sem mislila, da gre za vgnezditveno krvavitev, ampak žal ni bilo tako user posted image
nekako do srede največ bi morala biti user posted image mimo, da ponovno začneva fejstuser posted image in upava, da nama ta mesec rata, da bomo res septemberke 2010
sem na hitro preletela forum in vidim, da nas je vedno več, ki upamo in upamo

bodite uredu
lp

(odgovor članu muhica2)
Neposredna povezava do sporočila: 290
28.12.2009 8:14:24   
phelps
IZVIRNO SPOROČILO: jacki

ČESTITKE ROžica5! Tole je pa res ratal takoj ;) Lepo, lepo.

No, jest še zmer pridno jem folno in komaj čakam, da mine še dobre 2 mesca...pol pa...

Imam pa eno vprašanje za vas... Imam brata, mlajšega in ta teden sem izvedela, da je njegova punca noseča...a bi se ve kaj ozirale na novico...jest priznam, da me je kar malo minilo...ker bo glih tko zgledal, kot da bom zanosila,ker je ona...eh...sem mal user posted image ...

Jaz osebno se ne bi ozirala na novico oz. bi bila zeeeloooo vesela tudi zanju. Za otroka se odločita starša in ne sorodniki! Sploh, če imata urejeno življenje in sta za to pripravljena in dovolj stara.

Dobro jutro tudi vse ostale nove in stare dame user posted image

Še malo, pa bomo veselo zajadrali v novo leto user posted image user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 291
28.12.2009 15:10:41   
zinchy
hej :)
brala sem, da lahko za ovulacijo ravnamo tudi po izcedku iz nožnice...po mojih izračunih bi mogla že bit vendar nimam nobenih izcedkov.A je možna tudi ovulacija brez izcedka??
hvala

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 292
28.12.2009 15:19:03   
kopriva79
Čestitke vsem novopečenim user posted image . Rožica5 a že takoj je ratal al kako?

Tut moje mnenje je da se sama odločita kdaj bosta postala strša ne glede na ostale.
Pri nama je ravno obratno, ker imava oba starejše brate in sestre in imava 4 nečake, zdej pa vsi na naju pritiskajo,kdaj bo ... Pa sploh nisva nobenmu povedala da delava na user posted image . Me je v soboto svakinja vprašala če kej prišpara od svojih otrok user posted image . Sploh nisem vedla kaj nej rečem oz kaj je ona hotla povedat ali vedet.

Sva pa v drugem krogu...oziroma v prvem bolj resnem tako da jo ne pričekujem okoli 15.1.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 293
28.12.2009 15:31:20   
zinchy
kopriva79 upam, da ti uspe...držim pesti za čimprejšno user posted image

(odgovor članu kopriva79)
Neposredna povezava do sporočila: 294
28.12.2009 15:36:28   
kopriva79
Hvala zinchy .

Kar se tiče ovulacije, jaz do sedaj sploh nisem bila pozorna na izcedek ampak sem brala en članek pred kratkim, v katerem piše da večina žensk ga ima, veliko jih ni pozornih nato, je pa res da je vsaka od nas razlikuje in verjetno oz skoraj prepičana sem da ni glih 100% nujno da imamo prav vse med ovulacijo izcedek.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 295
28.12.2009 15:42:33   
zinchy
hvala koprivauser posted image

res me je zanimal, ker je to za naja tudi 2. krog in sem na vsako malenkost pozorna user posted image upam, da nama tokrat uspe in 10.1. ne bo user posted image

(odgovor članu kopriva79)
Neposredna povezava do sporočila: 296
29.12.2009 7:23:50   
Pikab84
Dobro jutro punce!

Vam samo sporočam, da ne bo treba čakati do četrtka, ker me je včeraj obiskalauser posted image , čeprav sem bila pripravljena tudi na to, da bo prišla, sem bila malce razočarana...vsaj tako je moj opazu, da sem kar slabe volje. 
Gremo z novim letom v nove zmageuser posted image

Držim pesti za vse vas oz. nas!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 297
29.12.2009 7:29:02   
ema09
zinchy in kopriva79, js se, ko sem gledala za nazaj, prav spomnim, da sem ravno nekje na sredi ciklusa imela tak lepljiv izcedek ene 2 dni, zdej ko pa delava na user posted image pa ga nimam več, tako da...znaki so res različni
drugače pa bi mi2 že ful rada spet začela user posted image , pa je moja user posted image še kr tu user posted image ...evo, danes je že 14 dan, če prištejem prvih 5 dni čisto blage in skoraj nič vidne user posted image ...kolikor sem brala, bova morala kljub user posted image že kr začet, ker imamo ene ovulacijo čisto na začetku ciklusa....sem pa prav jezna na tole mojo dolgo user posted image ...a ima katera podobno izkušnjo?

punce, držte se in veselo zarajajte v novo leto, ko bomo vse srečke user posted image ...vam pravim

lp

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 298
29.12.2009 8:30:20   
phelps
Ema09 naj te malo potolažim. Moja user posted image je tokrat tudi trajala kar 6 dni (sicer zadnje 2 dni ni bilo ne vem kaj, ampak par kapljic), pa vendarle - sicer jo imam le 4 dni. Sva pa začela s user posted image na 2 do 3 dni, upam, da nama uspe skozi ves cikel (itak je januar bolj umirjen mesec, pa bova več doma, bolj spočita, ipd.). Recimo, da je tudi za naju tole bolj prvi "tazaresen" krog. Jeeeej user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu ema09)
Neposredna povezava do sporočila: 299
29.12.2009 23:17:39   
anžetka
Živjo punce!
Evo, sem sicer rodila letos avgusta, ampak naskrivaj že berem temo "Želimo si novega člana"user posted image Ful ste mi simpatične in se je nekako lepo spominjati in podoživljati te občutke in dogodke, ki jih opisujete.
Da vas potolažim-mi2 sva probavala skoraj 1leto!user posted image Sem imela ful neredne user posted image , v 1letu sem jih imela samo 6. Non stop testi-negativni, upanje, razočaranja,...Sem pila tinkturo bele omele, držala noge v luft, računala ovulacijo...ni da niuser posted image No, potem sem se pa nehala obremenjevat s tem, user posted image sva par dni pred ovulacijo in še par dni po njej oz. domnevni ovulaciji, ker itak nisem vedela kdaj jo imam (neke posebne sluzi ni bilo, testov pa nisem kupila). No, in so me čez nekaj časa začele bolet joške. Sem rekla, evo, zdej pa bo-ker je bil to pri meni znak za user posted image  par dni nič, nato me začne rahlo bolet trebuh oz. špikat. No, zdej bo pa res kmaluser posted image  Pa par dni še vedno nič. Pa dosti sem lulat hodila. Sem se kar odločila in naredila test (first sign, ker bi lahko bankrotirala na CB) in pokazala se je šibka druga črtica. Šok!user posted image  Narediva naslednji dan skupaj. Spet črtica. Čez 2dni spet...in spet črticauser posted image To so taki občutki...ne morem opisat. Veselje, skrb, vzhičenost, šok,...Sem imela čez par dni G (naročena sem bila sicer zaradi nerednih M, ne zaradi user posted image ), sem šla na UZ, mi pravi G, da je sum na nosečnost in če slučajno je to to, sem nekje 5tednov noseča. Utripa še ni bilo. Naročena spet čez 2tedna, ko mi je nosečnost potrdila (7t) in določila rokuser posted image Srček je veselo bil in mala pikica se je lepo razvijala. Z mojim user posted image  sva bila totalno vesela, najinim staršem sva povedala na Božični večer in sicer tako, da sva jima naredila "diplome" v smislu "najboljša babica, teta,...". So bili vsi ful veseliuser posted image  Kar na jok mi gre, ko se spominjam za nazaj. Ne verjamem, da bo v drugo kaj drugačeuser posted image
V glavnem, pridno delajte na user posted image user posted image , bodite pozitivne, enkrat bo že uspelo in takrat bo vse poplačano-sploh, ko ga/jo boste držale v rokahuser posted image  Čestitke tistim, ki ste že zagledale + in pa srečno!

< Sporočilo je popravil anžetka -- 29.12.2009 23:18:33 >

Sasa84

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.