Jassika
|
Čer punce, naj vam najprej voščim in zaželim lepo in mirno ter zdravega v 2011. Imam občutek, da bo letos plodno leto . Prvo pošiljam virtualni objemček za vse, ki jih je presenetila . Razen tega, da sem v mislih z vami itak nimam za dodati, ker bi se že ponavljala. Ampak ne morem mimo tega, da vseeno rečem, da je vsak konec začetek nečesa novega, zato veselo v nove boje! Očitno je to pot, ki jo moramo prehoditi. In da upanje umre zadnje dokazujejo srečne novopečene mamice, katerim čestitam iz vsega Katte tebi za link do strani, da ne bomo res prekmalu s testom okol skakale. Mogoče mi bo celo uspelo upoštevati, čeprav dvomim, ker tako težko zdržim! Kot vse me, a ne . Sem pa opazila, da mam datum 13.1 napisan, ki pa žal ne drži. Pravi datum je 24.1 pa če se ti da popravit..., je decembra krepko zamujala. Kar se tiče prazničnih pojedin prosim en velik šššššššššššššššššššššššššššššššššttttttttttttttttttttt, ker sem se basala kot . Joj no, komaj sem spravila dol 10 kg (nč bat je ostalo od poroda še 15 kg zaloge), pa je šlo spet 3 kg gor Ampak pišuka, nekaj razvajanja pa si tudi moramo privoščit a ne? Tudi jaz sem jedla vse, razen tistega kar mi je zasmrdelo. Sicer pa sva bila z pridna med prazniki , čaprav naj bi uradno O šele prišla 5-6.1. Ampak za ziher ne bom vedela, ker sem se odločila, da se ne bom morila z merjenjem bazalne temp in ovul testi, ker bi me to dodatno napsihiralo, tako da prepuščam naravi, da ko bo - bo! Punce, glavo pokonci in veselo novim zmagam naproti pa še 1 x vse najlepše v letošnjem letu...
|