kitty87 -> RE: Kje še iskati nov kavč v MB? (22.7.2009 10:07:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bambincy Imam možnost: Sedežna umtno usnje : 400 EUR Naravno usnje.: 1400 EUR Ima kdo izkušnje z enim in drugim?? Hvala! http://www.harveynorman.si/oddelki/c191/758 Umetno usnje Jaz bi definitivno, če seveda nebi bil denar prevelik problem vzela naravno usnje! Moja starša sta imela zdaj več kot 10 let naravno usnje in je res super. Sedežna še je zdaj skoraj kot nova, zato sva jo vzela midva s fantom za v stanovanje, koža ti zdaj ko je vročina na njej nič na zašvica (za umetno usnje pravijo, da ti telo poleti v njej fajn zašvica, pozimi pa da je fejst mrzla). Pa če primerjam sedežno od kolegice, ki ima umetno usnje in mislim da ne več kot 5 let, bi rekla da njena definitivno dosti starejše zgleda kot najina, saj se ji je tam ko sediš že vse raztegnilo in razvleklo,... To je najboljše, da se sama odločita, če sta pripravljena dati toliko več denarja. Jaz, ko imam zdaj pravo usnje, verjetno nebi več vzela umetnega, bi se rajši čemu odpovedala ali malo dalj časa šparala. Odvisno pa je tudi od kvalitete enega in drugega usnja, tak da moraš tudi na to gledati, npr. pravo usnje vendar najslabše kvalitete.
|
|
|
|