Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 men je pa brezveze tole usajanje, kr neki..pa tiste k ste vzele EA in podobno, jst ne vem, a maste slabo vest, da morte zmeri pol sikat, pa se norce delat v stilu kdo si pa še z laterno sveti, pa na živo zobe puli, pa junakinje gor in dol kt da same sebe opravičujete s tem, da pol po ostalih mal pljuvate al kaj. dejte no mir. z vsem spoštovanjem ulla, usajanje je zmeraj na drugi strani..tistih, ki niso rodile z EA. Jst nikoli ne sikam okoli , zakaj pa rojevate brez EA in nikol ne pametujem kako je EA super duper in ne vem kaj še vse. Ko pa med ženskami zaide tema na porod me pa skor vse raztrgajo ko povem , da sem rodila z EA. Meni je vseeno kako katera rodi. In kdo po kom pljuva? Ti malo zadihaj.. kak ne, glih zdej se usajaš pa nikjer nisem tebe omenila, pa tud a si kaj usajajočega napisala, da se zdej od mene ogrožena in napadena počutiš sej ti nč nočem, pa dol mi visi kak katera rodi, zarad mene če jo iz stropa dol privežejo,jst sem sam svojo izkušnjo in mnenje povedla, pa velik jih poznam, k so vzele to ali ono, pa so zadovoljne, fajn super, jaz sem pa tud zadovoljna, čeprov me je z umret bolelo. moj problem, sej nism rekla da more bit tvoj in fajn da si rodila z EA, fajn da maš pozitivno izkušnjo, mene nič ne moti in niti slučajno nimam kake želje da bi te raztrgala sploh pa ne brez EA ja , ja ulla Meni se ne da s tabo it tega...se bo že našla katera s katero si bosta podajali žogico. še dobr da si napisala, da se ti ne da k neb uganla nikol drgač
|