|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CTG v Ljubljani
21.7.2009 7:44:29   
Reby
Pozdravljene! Prosila bi za pomoč in sicer živim v Ljubljani že 3 leta, ginekologa pa imam še vedno v Celju. Ker sem v zadnjem mesecu nosečnosti, se ne nameravam voziti v Celje na CTG. Ali mogoče katera ve, kje bi lahko z napotnico opravljala CTG v Ljubljani?
Hvala vnaprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: CTG v Ljubljani
21.7.2009 9:23:38   
Hope2
user posted image v porodnišnici al pa v leonišč. Ziher pa nisemuser posted image . Bi pa jaz probala nekak zrihtat za ta dva kraja, ker če se kaj pokaže, si direkt tamuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 21.7.2009 9:25:25 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2009 9:41:02   
Reby
O, lej jo Hope. Hvala :) Sem že jaz tut razmišljala o Leonišču. Bom jutri najprej mojega G vprašala in bom vidla, kaj bo reku, pol bom pa tja poklicala.
Aja, super, da je vaš škrat priden in da lepo raste user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2009 12:06:47   
Najaa
V leonišču ne delajo ctg. V P lahko greš z napotnico od svojega G.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2009 12:10:37   
Reby
Hvala Najaa user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?