Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se znebiti sršenov???!!!! 22.7.2009 22:32:44
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 si me za eno sekundo prehitela telepatija pa taka čeprav ne prenesem alkohola, grem na teraso v miru ruknit jegermajster, da živčke pomirim. Upam, da mi jutri ne bo slabo.
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti sršenov???!!!! 22.7.2009 22:35:34
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ 1:0 za gasilce. Ali pa 1000:0 zanje, glede na št. sršenov A kaj veš, koliko bo znašal račun? Nič ne računajo, ampak sva jima dala 40€ za pijačo. Po vsem ropotanju in mučenju, se mi je 30 zdelo premalo. Koliko sem po netu gledala, zavod za zdravstveno varstvo računa 100€...no podatki so izpred dveh let.
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti sršenov???!!!! 22.7.2009 22:37:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ 1:0 za gasilce. Ali pa 1000:0 zanje, glede na št. sršenov A kaj veš, koliko bo znašal račun? Nič ne računajo, ampak sva jima dala 40€ za pijačo. Po vsem ropotanju in mučenju, se mi je 30 zdelo premalo. Koliko sem po netu gledala, zavod za zdravstveno varstvo računa 100€...no podatki so izpred dveh let. Superca Fejst fantje
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti sršenov???!!!! 22.7.2009 22:38:07
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 si me za eno sekundo prehitela telepatija pa taka čeprav ne prenesem alkohola, grem na teraso v miru ruknit jegermajster, da živčke pomirim. Upam, da mi jutri ne bo slabo. danes je poseben dogodek, tako da lahko tud dva.
|
|
RE: Kako se znebiti sršenov???!!!! 22.7.2009 22:42:44
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 danes je poseben dogodek, tako da lahko tud dva. A ne da ...za službo itak ni važno, pa še šef je na dopustu .
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti sršenov???!!!! 23.7.2009 19:21:44
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
e jih bojim kot user posted image . Ko se stemni in je na terasi luč, vedno pridejo in takrat lahko popokam v hišo. Mož je enega včeraj ubil, enega pa predvčerajšnjem v kopalnici. Okno od kopalnice je na strani vhoda in zvečer ne upam več pustiti odprtega okna. Bojim se da ne piči hčerke, čeprav gre ona spat še po svetlem in jih ne vidi. A ve katera kako se jih naj znebimo ali moramo čakati do zimeuser posted image . Kaj pa deratizatorji z zavoda za zdravstveno varstvo, a jih pridejo odstranit? IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Je pa na ta način en pametnjakovič iz sosednje vasi enkrat pajčevine po bajti odstranjeval in je zakuril celo hišo. Do kraja. Najbolj pameten ni, kaj? čeprav v bistvu ful žalostno. kako se znebit sršenov, pa žal ne vem. vem pa, da so se moji os znebili z nekimi pastmi.
|
|
RE: Kako se znebiti sršenov???!!!! 23.7.2009 19:27:55
|
|
|
|
ZARA
|
Lahko bi pa patentiral priročnik Kako se znebiti pajčevin in obenem hiše. Naprimer.
|
|
RE: Kako se znebiti sršenov???!!!! 23.7.2009 19:28:24
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
he he, bravo za gasilce! sem vesela, da ste se znebili golazni. mene letos že vsa ostala mrčesasta golazen ubija, kaj bi šele roj sršenov mi naredil... :p
|
|
RE: Kako se znebiti sršenov???!!!! 27.7.2009 15:40:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem vedla, kam nej vtaknem, pa da ne odpiram nove teme. Včer me je skoz kavbojke, ki so do kolen neki piknl. Dans mam oreng velik rdeč flek, srbi za znort, pa trdo je. 10 let me ni nč opikal, letos pa je navalil name ta mrčes, ko da bi bla edina na tem svetu. A te maže, k se jih dobi v lekarnah proti pikom, da te pol ne pikajo, kej zaležejo. Sm šla neki kupt, dubla od Hansaplasta Anti-Insect Lotion. Kake izkušnje s temi kremami? S katerimkoli?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?