ta presneta vročina (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

chips -> ta presneta vročina (30.5.2005 9:58:10)

Živjo.
A še katero tako muči ta sonce in vročina ,meni dela to kar nekaj preglavic.
Sedim v senci ampak ta vročina je neznosna,se mi začne kr vrteti in sploh ne morem normalno dihati mi kr sapo jemlje.
Joj včeraj sem bila na obhajilu in ko sem stopila v cerkev mi je ratalo full slabo tako da sem tisto uro preživela malo nižje v bifeju na hladnem sokucu!!
Potem pa mi je bilo še v trebuho tako čudno,tako ot bi mi balončki oz. mehurčki pokali nevem kaj bi bilo to.
Danes sem :nosecka: 18t 1 dan!

Anonimen -> ta presneta vročina (30.5.2005 10:00:37)

Bebeku je blo tudi vroče, pa te je pobrcal. Bravo.

Drugače pa čim več vode pit in senco iskat, drugega nimaš kaj.

bebika -> ta presneta vročina (30.5.2005 10:05:47)

Živjo chips. Kje si se potepala. Oktobrčice smo se že malo poklepetale. Mene sicer še ne matra vročina, ker sem v službi in imamo klimo. Glede tvojih balončkov oz. mehurčkov a si mogoče začela čutiti sovojo:)-
Želim ti čim boljše prenašanje vročine, pa pridruži se kej nam oktobrčicam ;)

pat -> ta presneta vročina (30.5.2005 12:23:13)

mene tud daje vročina. in to je definitivno moja nosečniška napakica. do sedaj sem vedno oboževala vročino!! res, mene ne moti, če je zunaj 40, mile volje se sprehajam, uživam na morju in ko vsi jamrajo, se mam jst nejbolj fajn.

zdej sm pa noseča, pa mi že tele temparature povzročajo teževe. kaj pšele bo:zmeden: še do trgovine in nazaj, pa sm ko:sloncek:;)

chips -> ta presneta vročina (30.5.2005 14:14:05)

Ja tudi jz imam drugače rad poletje ,vročino ampak očitno bo letos drugače!!!:)-:)-:)-:)-

chips -> ta presneta vročina (30.5.2005 14:14:54)

Ups,rada imam poletje ,ne rad(sem narobe napisala)!

Stran: [1]