Jančika_ -> januarčice (1.6.2005 14:25:42)
|
Hvala za lepe želje. Bom napisala še tu, kar sem napisala na NV. Žal se ni dobro izteklo. Najprej mi je sestra naredila test, ki je bil prepričljivo pozitiven. Med vaginalnim pregledom sem začutila, kako mi je nekaj priteklo iz nožnice in slišala, da je padlo v tisto kovinsko posodico spodaj. To je bil še zadnji kos tkiva, ki se je izločil. UZ je pokazal, da je bil popoln splav in da je maternica čista, tako da ni bilo potrebe po tabletah ali abraziji. Ginekolog mi je zagotovil, da je spet šlo za napačno delitev celic, na kar nimamo nobenega vpliva, in da ni pri meni nič narobe. Natančno me je pregledal, prebral celo mojo kartoteko in rekel, da je vse OK z mano in maternico. Bolj zaradi živcev kot česa drugega naj zdaj počakava 3 mesece, če bi se pa spet ponovilo, me čaka genetska posvetovalnica. Vendar je rekel, da je malo verjetno, ker imam že enega zdravega otroka. Kar težko je verjeti, kako to gre....res nisem pričakovala takega razvoja dogodkov. Nekako se mi je zdelo, da dvakrat zapored se mi pa to res ne bo naredilo. Ampak, kot je rekel G, nesrečno naključje, in tako bom zadevo tudi vzela, kaj pa naj drugega. Jeseni pa dalje...
|
|
|
|