Jančika_
|
Hojla, punce. Meni je tako vroče, da se mi meša. V prvi nosečnosti me je pa skoz zeblo:zmeden:. Katka, kolikor vem, v tako zgodnji nosečnosti ni s fitnesom nič narobe, samo ne pretiravaj. Moja sošolka je do konca tretjega meseca hodila na navadno aerobiko, ker se je tako fajn počutila (sem ji bila kar fauš, jaz sem samo ležala in trpela zaradi slabosti). Na aerobiki za nosečnice pa je vaditeljica rekla, da noben resen fitnes ne sme dovoliti nosečnicam, da vadijo brez strokovnega nadzora. Tako da kasneje se raje pridruži kaki organizirani vadbi za nosečnice. Danes se bom slikala in dala fotko bušija v album - neverjetno, taka sem, kot sem bila prvič v četrtem mesecu. Pa kile so tudi iste, kot takrat:grrr:. Še nisem dol spravila po porodu. Ne vem, koliko sem noseča - po prvem dnevu ZM sem v 10. tednu, ampak ker so bili testi negativni, sklepam, da sem zanosila kasneje. Recimo, da sem v 8. tednu:zmeden:. No, saj izvem naslednjo sredo. Slabo mi je bilo samo en teden, pa še to takrat, ko so bili testi še negativni, zdaj se pa prav fajn počutim. Po eni strani je pa kar fajn, da ne vem, koliko sem noseča, da ne gledam na koledar, kdaj bojo tisti dnevi, ko je v drugi nosečnosti prišlo do ss. Saj ni to nič povezano, ampak se je vseeno težko otresti teh misli. :zajcek:
|