MARIO in družine,ki jim pomaga (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> MARIO in družine,ki jim pomaga (30.5.2005 9:18:52)

Dekleta, pozdrav!
Tokrat imam eno bolj socialno vprašanje: a slučajno katera ve,kakšen je postopek, s katerim Mario ( TV ) izbira družine, za katere potem zbira denar? A on to po kakšnem ključu, po informacijah - od kod...?
V glavnem, poznam eno mlado družino z več otroci, katerim se skorajda podira streha nad glavo, potrebni so pomoči, pa ne vem, če se da pri tem kako pomagati. Družina živi v slovenskih goricah, imajo dojenčka, mamica ni v službi, ati pa zasluži zelo malo.
Kam se naj obrnem?A kar na TV? Na Maria???

Hvala za informacije! Pa lep dan vsem skupaj!:miska:

cmokec -> MARIO in družine,ki jim pomaga (30.5.2005 9:21:31)

Kot vem, sodeluje z Zvezo prijateljev mladine al tako nekak in oni izberejo srečneža za pomoč. Vedno se v oddaji zahvali tudi njim. :zmeden:

india -> MARIO in družine,ki jim pomaga (30.5.2005 9:22:24)

Aha, potem bom pa kar tja vprašala. Hvala!

Lenny -> MARIO in družine,ki jim pomaga (30.5.2005 10:00:11)

Mama se je pred nekaj leti obrnila direktno na njega, oz. na oddajo, ko je šlo za družino s petimi otroki, ki jim je zgorela hiša. Enako je naredila pri Nedeljskem dnevniku in oboje je dalo super rezultate.
Lp

Anonimen -> MARIO in družine,ki jim pomaga (30.5.2005 10:27:22)

Jaz namesto tebe kar na vse konce poslala. Je pa enkrat tudi že on omenjal, da kar nanj pošljejo prošnje.

Anonimen -> MARIO in družine,ki jim pomaga (30.5.2005 10:35:28)

Ne znam odgovoriti na koga se obrni, bi pa rada le izrazila mnenje, da se mi zdi ta gesta oziroma koncept Maria in njegovega zbiranja denarja zelo pozitiven, samo škoda da tega ni več in je to eden izmed edinih razlogov, da se mi ob likanju da gledat to oddajo... :bravo::bravo:

snorlax -> MARIO in družine,ki jim pomaga (30.5.2005 11:26:34)

Poglej na njegovo spletno stran, če kaj piše.

L.p.

snorlax -> MARIO in družine,ki jim pomaga (30.5.2005 11:27:50)

http://www.rtvslo.si/spetdoma/

india -> MARIO in družine,ki jim pomaga (30.5.2005 11:39:15)

Sem že klicala na TV in na Nedeljca, pa Našo ženo in še kam...pa so odgovori, da naj pošljem pisno, pa če imam kak dokaz od CSD, bi blo fajn, da ne rabijo oni sami iskat, da se pa da tudi tako, da oni potem poiščejo vse podatke.
Evo, jutri pa v akcijo!!!!!!!

Hvala vsem!

Lenny, a lahko jaz tvojo mamo zaposlim?? Za stare dobre odnose???Pa marmelado na kruhu??:)-:)-

Lenny -> MARIO in družine,ki jim pomaga (30.5.2005 12:05:49)

Ja, kar :)- :)- :)-

Stran: [1]