Izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

matejchy -> Izcedek (20.7.2009 14:19:33)

Prejšnji teden sem imela menstruacijo, zdaj pa se mi vsak dan na hlačkah pojavi rdeče-rjav izcedek? Moja G je na dopustu, da bi jo poklicala pa vprašala če je kaj narobe, a mogoče katera ve, kaj bi blo to? Se je kaj za vstrašit?

matejchy -> RE: Izcedek (20.7.2009 14:19:53)

IZVIRNO SPOROČILO: matejchy

Prejšnji teden sem imela menstruacijo, zdaj pa se mi vsak dan na hlačkah pojavi rdeče-rjav izcedek? Moja G je na dopustu, da bi jo poklicala pa vprašala če je kaj narobe, a mogoče katera ve, kaj bi blo to? Se je kaj za vstrašit?

Anonimen -> RE: Izcedek (21.7.2009 7:46:13)

Ne, mislim, da to ni nič takega. Jaz imam to že kar nekaj časa do cca. 10-12 dne ciklusa, potem se pa umiri.

anajan -> RE: Izcedek (21.7.2009 12:05:26)

Če ni spremljajočih bolečin v spodnjem predelu trebuha, je tak izdek nekaj normalnega.

Natyy -> RE: Izcedek (21.7.2009 12:45:16)

IZVIRNO SPOROČILO: anajan

Če ni spremljajočih bolečin v spodnjem predelu trebuha, je tak izdek nekaj normalnega.

Tak izcedek ni ravno normalen. Sama sem ga imela kar nekaj časa. G me je zdravila z dabroston tabletami a ni zaleglo. Pred mesecem dni so me ščistili in prva M po čiščenju je bila močna a normalna, brez vmesnih kvavitev. Diagnoza pri meni je bila hormonske motnje, ki se lahko ponavljajo.

matejchy -> RE: Izcedek (21.7.2009 16:01:40)

Danes že skos letam na wc, ne vem če se nisem kje prehladila, ker ni normalno da morem vsake pol ure it lulat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]