Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj sploh gre v črno kanto 20.7.2009 13:57:30
|
|
|
|
zmajaz
|
Stvari, ki ne gredo v reciklažo, med nevarne odpadke ali na kompost: plenice, damski vložki, vatirane palčke, uporabljene papirnate serviete in robčki, odpadna oblačila ipd. Če nimaš možnosti imeti komposta, pa tudi ti organski odpadki.
|
|
|
|
RE: kaj sploh gre v črno kanto 20.7.2009 14:10:43
|
|
|
|
puncica
|
zdej kaj misliš to s črno kanto, odjemalci smeti so različni in občine majo to ful različno urejeno. Če misliš komunalne odpadke potem spada pod to pri nas plenice, papirnati robčki, serviete, male plastične igrače, vrečke od čaja, vložki, tamponi,...
|
|
RE: kaj sploh gre v črno kanto 20.7.2009 18:30:00
|
|
|
|
Felicita
|
http://www.jh-lj.si/snaga/locevanje/ostanek in http://www.jh-lj.si/snaga/znanje/abc
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kaj sploh gre v črno kanto 20.7.2009 20:05:06
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Čigumiji Puncica - vrečke od čaja grejo v bio odpadke.
|
|
RE: kaj sploh gre v črno kanto 21.7.2009 14:59:04
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Čigumiji Puncica - vrečke od čaja grejo v bio odpadke. nimamo bio odpadkov in kompostnika zato romajo v komunalo.
|
|
RE: kaj sploh gre v črno kanto 2.8.2009 17:46:13
|
|
|
|
Felicita
|
eno vprašanje, da ne odpiram nove teme... pospravla sm svojo 'kozmetično omaro' in mam par kozmetičnih odpadkov, predvsem parfumov in lakov za nohte... vse je staro in suho/neuporabno... kam to gre? sploh za parfume me zanima?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kaj sploh gre v črno kanto 4.8.2009 12:51:56
|
|
|
|
_Luna_
|
Med nevarne odpadke. Čeprav sem prepričana, da jih veliko pristane med gospodinjskimi.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.