bumerang -> RE: Primorke pomoč (20.7.2009 20:31:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 špelin@ ni se ti treba oproščat za nekaj kar nisi ti kriva. Očitno bi se to zgodilo tako ali drugače s tvojim oglašanjem ali brez.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ne, se zagotovo ne bi zgodilo. Nisi ti tista, zaradi katerih so bile besede, ampak špelin@, ki je šla malo predaleč s svojim očitanjem. Zase vem, da sem ti poleg tega, da pričakuješ nemogoče, povedala za dijaški dom v Kopru. Kar poznam ostalih, vsi oddajajo sobe ali apartmaje in v tistem tednu imajo vsi zasedeno že mesece vnaprej. Tvoja edina napaka je, da pričakuješ, da bo v špici glavne sezone nekdo, ki oddaja sobe, spustil ceno. Ker je logično, da je ne bo, ker ima takrat ogromno povpraševanja. Kadar je težko z denarjem se pač ne rine na morje v tem času, se gre na začetku ali na koncu sezone, in za vikend verjetno ne potrebuješ jemanja dopusta. In če že želiš za tisti čas, potem ne vidim problema v šotorjenju. Sem šotorila dolge tedne takrat, ko nisem imela denarja, in takrat, ko sem ga imela. Sem tudi spala že na plaži in pa tudi v avtu. Vse se da, če se hoče. Sploh, če je govora o dveh odraslih osebah in ni posredi otrok.
|
|
|
|