Urša -> Novembrčice - kam ste se skrile (30.5.2005 10:48:36)
|
Jap, slabe izkušnje glede osebja, res nikakršen odnos. Pa nisem zahtevna. Edina pozitivna stvar je bilo osebje v porodni sobi-babica Nada, ki me je res spodbujala in vodila skozi hiter porod in ena mlada prijazna zdravnica. :bravo: Na oddelku pa.... groza. :( Ne bom pozabila, ko sem poklicala za pomoč pri dojenju in mi je zabrusila: Kva je spet? Ja, prov KVA je rekla. Pa non stop so govorile, da mormo ogromno pit, če hočmo imet mleko, potem jim pa enkrat rečem, če lahko dobimo še čaja-ga ni bilo že par ur v čajniku, pa prjav, da ga nimajo in da mamo tm vodo-pokaže na lijak. Halooooo? Enkrat ponoči se mi je mala ful drla, imeli pa sva probleme z dojenjem in sem prosila za dodatek. In kaj mi je rekla? Zdej se pa že enkrat odločte-a mislte dojit al met otroka na flaši? Sta bli pa 2 sestri fuuuuul prijazni, ostale pa prave :hudicek: ...nima besed. Da ne govorim o oblačilih, plenicah, priboru za nego...za vsako stvar si mogel skoraj na kolenih prosit, z občutkom slabe vesti, ker ti je zmanjkalo, pa si imel prav srečo, če si dobil. Nič nenavadnega ni bilo, da je imel otroček 2 dni umazane cunjce gor. So mi dali samo eno tetra plenico in rekli, da jih več ne dajo, da jih ne bi slučajno ukradla. :zmeden::zmeden::zmeden: En teden sva ostale not zarad zlatence in res ni blo lepšega občutka kot to, da sva šli domov. 9nebesa Grem pa zdej vseeno še enkrat, mi bo lažje, ker bom že "izkušena" in upam da ne tako občutljiva kot prvič, ko me je vsaka beseda spravila v jok. Po 3h dneh greš pa itak lahko domov, če je vse ok. Pa seveda je odvisno na kakšno osebje naletiš in koliko si takrat po porodu občutljiv. ;)
|
|
|
|