NIN (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lutka -> NIN (30.5.2005 8:24:18)

spet jaz :ups:...............ali je bila katera imed vas v NINU -(morje).........to je blizu Zadra.

Starigrad in Vodice so nam padle v vodo :)-:)-:)-:((:((.........tako da s tem dopustom ne bo nič

zdaj pa sem dobila ponudbo za NIN - VRSI

lp:rozica::rozica:

Tjula -> NIN (30.5.2005 8:32:32)

Midva z mojim :love: sva bila za prvomajske en dan v Ninu, ko sva delala turo po Dalmaciji. Paradiž. Full lepo, ena plaža je sploh čisto rajska. Neokrnjeno, sami apartmaji, ena trgovina in dva lokala. Kar mene moti, je edino to, da v bližini ni zdravnika oz. se je treba zapeljat v Zadar ali kako drugo bližnje mesto. Ne vem, no, mi smo ziheraši in imamo radi to poštimano. Če te to ne moti, potem go ahead, res je sanjsko!

Suza -> NIN (30.5.2005 8:36:57)

Zdravo,

mi sicer hodimo na dopust v Zadar, vendar se s tamalim občasno hodimo kopat v Nin. Je sicer kar gužva, vendar ko vidim našega kako v tistem pesku uživa kar pozabim na direndaj okoli nas. Plaža je sicer narejena umetno tako, de je dobrih 10 cm peska nasipanega na beton. Imaš pa vse na plaži: tobogane, pijačo, sladoled ... Obstaja pa tudi tako imenovana divja plaža v Ninu kjer je voda ful nizka in naš ful divja po tisti nizki vodi.Vglavnem sedaj so se tudi v srednji Dalmaciji začeli truditi za turiste.

Stran: [1]