|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   priporočilo za morfologijo
20.7.2009 8:48:30   
kaja13
Tale tretja nosečnost mene čist prehitevauser posted image . Prepozno sem se naročila za morfologijo in imam datum med dopustom, prej pa nimajo časa (ZDravstveni center Dravlje, Porodnišnica). A imate kakšne predloge, priporočila za opravljanje morfologije v Ljubljani in okolici?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: priporočilo za morfologijo
20.7.2009 9:54:56   
Anonimen
a to se je treba kje drugje naročit? ne naredi morfologije tvoj ginekolog? mene je naročil na morfologijo v 22t moj ginekolog in ga imam tud med dopustom.

(odgovor članu kaja13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2009 10:14:20   
kaja13
Ginekologa imam v Leonišču in se za nuhalno in morfologijo naročam v porodnišnici oz. kjer hočem. Ponavadi grem v Zdravstveni center Dravlje. Tokrat sem bila pa prepozna in nimajo frej termina, tko da bom morala 4 dni kasneje na morje (500 km stran), če se ne naročim drugje.
Če tvoj G opravlja tudi morfologija se ne rabiš drugje naročati!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2009 12:51:22   
tassika
Lahko poskusiš pri dr.Strah v domžalah, ampak ona je samoplačniška in stane 3D z morfologijo 110 eur, več ti pa ne znam svetovat.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?