Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
a mi pomagate poiskati kužka? 20.7.2009 8:38:59
|
|
|
|
Zamima
|
no, saj sem dala že na FB in na živali iščejo dom, pa vseeno, naj bo še tukaj več glav več najde . Bila bi vesela, če mi pomagate najti srninega ali pritlikavega pinča črnega z rjavimi ožigi. čim mlajšega, če ga kdo prodaja, oddaja. Rada bi mladega, da se bo lažje navadil na nas in na Zalo, ter da ga lahko lažje vzgojimo po svoje in da bo seveda več časa z nami Ni nujno, da ima rodovnik, bi bila vesela, če je čistokrvni, ker se bojim, da bi mešanček utegnil zrasti prevelik , jaz bi rada pa bolj mini kužka Če kdo pozna koga ali ve za koga, se priporočam. Hvala
< Sporočilo je popravil Zamima -- 20.7.2009 8:41:20 >
|
|
RE: a mi pomagate poiskati kužka? 20.7.2009 9:06:29
|
|
|
|
Arwenko
|
Če ne kupiš z rodovnikom, ne moreš vedet v kaj bo zrastlo, ker tudi tako imenovani rejec ne more vedet v kaj bo zrastlo in te lahko nap**** po celi črti. Če hočeš imeti točno takšnega psa, potem ga kupi z rodovnikom. V nasprotnem primeru, pa poglej Zavetišče Horjul, trenutno je ogromno psov, skoraj dvajset mladičev starih 2-3 mesece, ravno primernih za oddajo, vseh velikosti, sigurno se bo našlo kaj tudi za vas.
|
|
|
|
RE: a mi pomagate poiskati kužka? 20.7.2009 9:15:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Za pinča ti ne morem pomagat, če bi ti odgovarjal kokeršpanjel, pa bi lahko kaj zrihtala. Sam moram vprašat, če še nista oddana.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?