|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Septemberčice kje ste?
30.5.2005 8:15:51   
Lenči
Dobro jutro :nosecka:!

Po tednu dni dopusta se vračam na RR in... že dolgo nobene teme o septemberčicah. Kje ste vse? :zmeden:

Naša družinica je en teden uživala na Djerbi :morje: . Naša princeska je uživala 100/uro. Največji peskovnik (cela plaža), morje in bazeni, tobogani, prijazni ljudje...in seveda midva z očijem :love: . Nam je vsem dobro delo malce oddiha od vsakdanjika.

Moje počutje je tej vročini primerno: zatekam da so mi vsi čevlji premajhni (in to že zjutraj), slabosti in bruhanje občasno še tu, zredila sem se za 1 kg, tako da sem sedaj na začetni-prednosečniški teži, brce so vedno bolj intenzivne, trebušček že zelo lepo viden. Torej sem vedno bolj :sloncek: .

Še vedno delam po 4 ure - 4 ure pa koristim dopust (sem imela res stare zaloge dopusta). In bomo videli kaj bo rekla zdravnica na naslednjem pregledu (14.06.). V prvi nosečnosti sem zaradi zatekanja in nepravilnega delovanja ledvic morala več počivati in sem bila zato doma-zadnji mesec pred porodniško.

Vsem vam pošiljam en lep pozdravček in uživajte, Lenči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Septemberčice kje ste?
30.5.2005 8:24:39   
Sugy
Dobro jutro!
No jest pa sem kar prekopirala zadnjo temo septemberčic, ko smo se preštevale, katerih bo več :) Zaenkrat vodijo fantki ;) Vpišite se še tiste, ki veste, kaj boste dobile :)

lili :modri:
pety78 :modri:
smeja2 :modri:
sugy :modri:
ninočka :modri:
KiSsMyAsS :modri:
devica :modri:

saba :roza:
nika35 :roza:
pia67 :roza:
kimi :roza:
teja21 :roza:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Septemberčice kje ste?
30.5.2005 8:29:06   
Lenči
Mi pa ne vemo kaj imamo, tako da vas bol lahko šele septembra (po veselem dogodku) obvestila ali je :modri: ali :roza:.

LP, Lenči

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Septemberčice kje ste?
30.5.2005 8:42:35   
tannya
Dobro jutro

Naše dete zaenkrat še skriva kaj ima med nogami. Sicer pa vse po starem, razen zatekanja, ki se je pojavilo zadnji teden.
Komaj čakam, da gremo na dopust....:bravo:
Sicer pa imam namen iti v materinsko šolo ta mesec. A gre še katera ta mesec v LJ?
Kilograme pridno kopičim in trenutno sem na +8:ups:Zaradi zatekanja pa bo vaga verjetno še bolj nemilostna...;)
Povejte kaj oblečete za službo v tej vročini? Jaz nimam skoraj nič primernega:(

Pozdravček, Tanja

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Septemberčice kje ste?
30.5.2005 9:03:52   
TVN
Dobro jutro!
Običajno čez vikend ne obiskujem RR-ja, vendar vidim, da ste nekatere kar pridno pisale. In fantki so nas prehiteli - buuu! Dejmo, kje ste, punčice?!

Začenjamo nov delovni teden, vročina me zaenkrat še ne moti pretirano, ker imamo - hvala Bogu - vse klimatizirano - avte, pisarne.... Zatekam še ne in upam, da bo tako tudi ostalo. Ja, kilogramčki pa naraščajo. Sem na + 7 :(
Počutje še naprej odlično, moja punčka pridno brca. V šolo za starše greva junija, ampak v ZD Domžale. A katera ve, če je točen razpored že zunaj? Meni so rekli, da bo v prvem tednu junija...
Uživajte v sončku in božajte bušije!

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Septemberčice kje ste?
30.5.2005 9:23:07   
Mojček
ŽIVJO!

LEP POZDRAV VSEM! TUDI MENI ZATEKAJO NOGE ZADNI TEDEN, BUUU! VENDAR JE ŠE KAR ZNOSNO. TEŽA JE NA +9. PA SI NE MOREM POMAGAT!!! VERJETNO JE TO TUDI ZARADI ZATEKANJA NOG.UPAM! DRUGAČE ME BO MOJA GINEKOLOGINJA SPET OKREGALA. SE MI PA SPLOH NE ZDI, DA SEM DEBELA, LE TREBUH MI RASTE IZ TEDNA V TEDEN, ČE NE ŽE IZ DNEVA V DAN. BOMO VIDELI KAJ BO NAPREJ, KER ZARADI VROČINE SPLOH NE MOREM VEČ TOLIKO JEST. PIJEM PA OGROMNO. UŽIVAJTE TE PREKRASNE POLETNE DNI!!!

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Septemberčice kje ste?
30.5.2005 9:25:03   
Mojček
P.S.:

TUDI MIDVA NE VEVA KAJ NAMA BO PRINESLA ŠTORKLJA, ZATO BO PRESENEČENJE SEPTEMBRA TOLIKO VEČJE! LP!

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Septemberčice kje ste?
30.5.2005 9:53:36   
Matej@
Mi tut še ne vemo, kaj bomo meli, čeprav :love: že od vsega začetka pravi, da bo lulek ;) ... Bomo vidli konc septembra. Sicer sva pa včeraj privlekla prvo stvar v stanovanjce, zibko, kjer je preživel prve mesce tut moj dragi. Malo jo bo treba porihtat, kaj menite, a je vredu, če samo kupim gobo in jo prevlečem ali je nujno dat delat jogi? Postelca je res mala, a goba (pena) lahko slabo vpliva na mlado hrbteničko?!?

V šolo v LJ greva naslednji ponedeljek, tk da bom probala še ta tedn naredit prijavo v novi porodnišnici. KG so cca +7 (ta vikend je bil res nažiralni, sploh nisem imela mere, ko je pa tašča tak dooooooober štrudl spekla 8) ).Da malo noge zaotekajo, pa tut opažam ta tedn, ko si obujem stare čevlje, ni pa še hudega.

1x sm zasledila nasvet, da je praktično kupit tavelik kovtr, pa ga pol prerezat na pol in sta lahko 2 za dojenčka. A so drugače tisti originalni kaj tanjši? Js bi vzela kr en navadn kovtr in ga res ponucala za 2 majhna, itak bomo rabli še kakšnega pri dedijih in babici.

Merkajte se v tem vročem ponedeljku in razvajajte:nosecka: .

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Septemberčice kje ste?
30.5.2005 10:31:02   
Pia67
Živjo1

men se pa zdi, da se itak vsak teden beremo in smo cisto aktivno, septembercice, namerc.
Drugace pa se mi ne dogaja nic pretresljivega. Kilogrami stojijo, ne pase mi ne vem kaj jest, razen sadja, zgaga je pod kontrolo. Mlo me skrbi pikica, ki je cez dan skulirano mirna, okoli 22. ure malo potelovadi in zjutraj me zbudi s kako brciko v mehur.
v petek me je ugriznil kolegov pes. Sla sem na urgenco (zarad panike ostalih...), oskrbel so mi ranico, dobila en siv. V soboto sem morala dez. ginekologu, ki pa je rekel, da me itak ne morejo cepit. K sreci je kuza spedenan (baje mu krtacijo celo zobke) in cepljen. Kaj cmo, pasje ljubosumlje... To je edina logicna stvar, ki jo lahko omenim njemu v bran.

Jutri bo dez in se bo ohladilo. Komaj cakam, mal me daje alergija in vrocina v neaklimatizirani pisarni polni brnecih racunalnikov.

Bozajte trebuscke in se beremo,

Pia

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Septemberčice kje ste?
30.5.2005 10:52:09   
Sugy
Pri kilogramih smo kar vse na približno istem :) A vam ginekologi kaj težijo zaradi tega? Ker men je zadnjič že rekla, da so mi šli kg prehitro gor (+6 na pregledu):zmeden: Ampak jest se še ne obremenjujem preveč.

Dons je moj mali ful nemiren, cel dan že brca, medtem k je včeraj očitno cel dan spal. A je pr vas tud kdaj pa kdaj taka razlika v dnevih?

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Septemberčice kje ste?
30.5.2005 11:14:25   
Dadi
En lep pozdravček še od mene po dooolgem času. zdaj ko so tako lepi dnevi smo samo še zunaj z našo pupiko. Pa še dva izpita imam tako da malo več presedim za knjigami upajmo da bo. V petek sem bila pri G in je vse Ok,-je rekla dohtarca super izvidi. Zredila sem se pa v mesecu in enem tednu za 20 dag.:)- Nisem mogla verjet...tako da imam zdaj +5 kg v 26 tednu. Pa nihče nič ne teži.....samo mene mal teži pa bomo že spravli nazaj na 50 en dan.....moj :duda: veselo brca, pa debatira z očkom...se štekata 100 na uro.:) mami pa pol spat ne more:( k tolk brca....samo da je zdravo. :)Mi tudi še ne vemo kaj bo, ker nočemo vedeti pred porodom. Se mi zdi to ena taka fajn motivacija med porodom...če nič drugega mormo rodit da bomo zvedli kaj je.:)-

lepo se smejte...pa pa

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Septemberčice kje ste?
30.5.2005 13:07:39   
kimi
Ojla evo še mene ste mi skoraj že čisto dol ušle:)- mislim na drugo stran. Moje kile bolje da ne govorim ;) +7 k ginekologinja nič ne teži saj jih moram kar pridobiti pošteno...trebušček kot fuzbalerska žogica:)-

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Septemberčice kje ste?
30.5.2005 14:06:25   
teta beta
Hojla,

tudi moje kile so sedem +, ampak meni se zdi to čisto normalno, a ni? Itak je šlo vse samo v trebuh in v joške, drugje se mi (vsaj zaenkrat) nič ne pozna. No, ali pa ima moj :love: goljufivo vago... bomo videli pri G, tista je za merilo.

lp vsem

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?