bumerang -> RE: primorke (20.7.2009 8:20:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ma lepo te prosim! Ma naše plaže, naše morje, mah ,....[sm=smiley13.gif] Ni lih neki. pa to ni dopust, pa čeprav živiš zraven morja in si en teden fraj, pa se hodiš kopat deset min od svojega doma. Pa naj še kera z obale reče, da to ni res? Mi smo bli letos na Pagu. Fajn je, ki tam, kjer smo mi, ni gužve, ni problem za parkirat, morje je 50 m od hiše,.... Ja, jaz rečem, da ni res. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Morja se ne bom nikoli naveličala. In ja, je dopust. Vsak dan zjutraj jo mahnemo na plažo in smo tam do kosila, fajn se naplavam in zame je to odličen dopust. Niti slučajno ne razmišljam o tem, da bi poleti kam šla (razen takrat, ko je napovedano dlje časa slabo vreme, potem pa zna bit, da kam skočimo) in z našimi plažami, če jih imaš pred nosom in ti zanje ni potrebno plačevati, ni čisto nič narobe. Da bi šla na Hrvaško mi ne pade niti na kraj pameti. Torej če je vreme poletno, potem ni šans, da grem poleti kam drugam.
|
|
|
|