|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 11:17:39   
t-soncek
Sama bom začela pripravljati stvari za našo bejbo konec avgusta in v začetku septembra. LP

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 11:19:51   
Udb
V šoping že julija - po velike stvari....potem pa polahko! Posteljico bomo sestavili septembra, takrat bom tudi prala in urejala zadnje malenkosti! Ne maram da bi me kaj presenetilo in bi potem morala druge pošiljati po nakupih, ker vem da ne bi bila z ničemer zadovoljna!! ;)

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 11:47:01   
soncek&luna
jutro se z moje strani,
moj :duda: veselo :sloncek:, sem 9nebesa...
moji glavni nakupi se bodo zaceli v juliju, namesto morja :)
pozdravcek vsem :nosecka:

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 12:19:46   
Udb
Uf, danes imam že poln kufer tele službe. Še dobro da vsake toliko skoćim na RR kaj prebratii! ;)

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 12:29:19   
muriel
Udb; teža mi teži!

ker se bojim kg!!!

grrrrrrrrrrrr! :)-

ne, ne, šalo na stran; tako kot je trenutno stanje je super! ne bi spremenila nič za nič na svetu! kaj pa ve punce!? (pustimo pri miru denar in podobne neumnosti!)

lepo je bit :nosecka: :nosecka: :nosecka: :nosecka:

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 12:38:16   
Udb
muriel, ne se sekirat!¨! to se bomo po porodu! ;)

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 13:02:55   
bebika
Jest sem tud že naveličana te službe, pa dons mam še tok velik dela, da mi res prov paše mal na RR pogledat. Tud mene skrbi, da bi me kej presenetilo, da ne bi imela kakšne rizične nosečnosti (zaradi moje medenice) in nebi mogla po nakupih. Da bi to opravil nekdo namesto mene :( NE NE tega se pa res tko veselim, da ne bom nikomur prepustila.

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 13:07:52   
bebika
Udb, a si že kej računala kdaj boš ostala doma? Jest, če bom pršparala ves dopust, ostanem doma z 10.9.2005, ker sem ga letos že nekaj dni porabila.
A je kera razmišljala o bolniški, ali pa predčasni porodniški, baje greš lahko 42 pred rokom. Sam greš pol tud prej delat!

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 13:09:53   
Udb
bebika, jaz bom že poleti nekaj doma, tako da nisem čisto sigurna koliko dopusta bom uspela prišparati, ampak če bo vse po planu, bom doma nekako od 5.9.! Bomo videli!
Bolniška - če se bo le dalo, bi brez tega, ker bo potem tudi manj dinarčkov.
Predčasna porodniška - mi še na misel ne pride - bom raje potem dalj doma z :duda:!!!

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 13:19:44   
bebika
Sej se mi je kr zdel, da bo tak odgovor. Tud jest se 100% strinjam s tabo, pa še nov dopust bom takoj koristila preden pridem delat.
Sej vem, da dost naprej razmišljam, sam se že tko veselim, da bom cel let doma, pa še 9nebesa bom imela, da res že skorej štejem dneve - pa je še kr deleč.;)

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 13:22:46   
Udb
bebika, ne skrbi, jaz se skoraj vsak dan spomnim, kako bo luštno!! ;) In komaj čakam!! Komaj!!!! Že preštevam dni!! ;)

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 13:28:52   
bebika
Me veseli, da si ti tud tko vesela, ker men se moj mož, no pa še kdo drug, včasih kr smeji, češ, da sem mal upokana. Po drugi strani, pa skoz boža bušija in se z njim pogovarja (mož). Ne vem kdo je bol upokan :)
Pa tvoj možiček?

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 13:30:25   
MojcaG
jaz tudi komaj komaj čakam...

ne vem, kdaj bom šla v shoping, oblačilca sem dobila, in to na tone, tako da jih res ne rabim kupovati, razen kakšen kompletek, ki se mu ne bom mogla upreti.. imam tudi že ležalko, voziček pa že nagledan.. in idejo, kakšno želim imeti previjalno.:)

ma, saj sem se tudi začela gibati in moja edina sladkarija je sladoled..:)- ne bo druge, po porodu bomo hujšali, saj zdaj nič ne kaže na to.:)-:)-

a že katera slučajno obiskuje materinsko? meni so svetovali, naj grem julija.

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 13:30:25   
Udb
Moj :love: me pridno maže po trebušku in se tudi rad pogovarja!! sploh je pa zdaj zadovoljen, ko ga :duda: že pošteno brcne!! Se mu kar smeje!

Men se zdi fajn, da smo vesele in navdušene!! Kdaj pa naj bomo??? To je pa ja eden izmed najpomembnejših dogodkov v življenju!!9nebesa

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 13:31:22   
Udb
Mojca, jaz sem nameravala v materinsko avgusta, pa so rekli, da avgusta je ne bo. Tako da bom šla julija! Upam da ne bom že vsega pozabila! ;)

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 13:31:22   
MojcaG
se strinjam..
moja dva pa imata privat pogovore, jaz ne smem zraven vedno poslušat.:)-:)-:)-

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 13:32:35   
MojcaG
ja, sej meni isto, da je avgusta ni, in naj grem raje julija kot septembra. nič ne bomo pozabile!;)

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 13:34:58   
Udb
Mojca, tud moj tako šepeta, da se moram potruditi, da slišim, kaj govori!! :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   dobrojutro oktobrčice
30.5.2005 13:36:57   
bebika
SE popolnoma strinjam s tabo Udb. Joj kako komej čakam, da začutim brco, pa da ga bo še on začutil. Moj je bil že čisto preč, ko je :)- videl na NS v 13 tednu. Ful sem vesela, da tudi on komej čaka na:)- , upam, da bo pol tud tko zagret ;)

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?