dobrojutro oktobrčice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

t-soncek -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 11:17:39)

Sama bom začela pripravljati stvari za našo bejbo konec avgusta in v začetku septembra. LP

Udb -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 11:19:51)

V šoping že julija - po velike stvari....potem pa polahko! Posteljico bomo sestavili septembra, takrat bom tudi prala in urejala zadnje malenkosti! Ne maram da bi me kaj presenetilo in bi potem morala druge pošiljati po nakupih, ker vem da ne bi bila z ničemer zadovoljna!! ;)

soncek&luna -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 11:47:01)

jutro se z moje strani,
moj :duda: veselo :sloncek:, sem 9nebesa...
moji glavni nakupi se bodo zaceli v juliju, namesto morja :)
pozdravcek vsem :nosecka:

Udb -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 12:19:46)

Uf, danes imam že poln kufer tele službe. Še dobro da vsake toliko skoćim na RR kaj prebratii! ;)

muriel -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 12:29:19)

Udb; teža mi teži!

ker se bojim kg!!!

grrrrrrrrrrrr! :)-

ne, ne, šalo na stran; tako kot je trenutno stanje je super! ne bi spremenila nič za nič na svetu! kaj pa ve punce!? (pustimo pri miru denar in podobne neumnosti!)

lepo je bit :nosecka: :nosecka: :nosecka: :nosecka:

Udb -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 12:38:16)

muriel, ne se sekirat!¨! to se bomo po porodu! ;)

bebika -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 13:02:55)

Jest sem tud že naveličana te službe, pa dons mam še tok velik dela, da mi res prov paše mal na RR pogledat. Tud mene skrbi, da bi me kej presenetilo, da ne bi imela kakšne rizične nosečnosti (zaradi moje medenice) in nebi mogla po nakupih. Da bi to opravil nekdo namesto mene :( NE NE tega se pa res tko veselim, da ne bom nikomur prepustila.

bebika -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 13:07:52)

Udb, a si že kej računala kdaj boš ostala doma? Jest, če bom pršparala ves dopust, ostanem doma z 10.9.2005, ker sem ga letos že nekaj dni porabila.
A je kera razmišljala o bolniški, ali pa predčasni porodniški, baje greš lahko 42 pred rokom. Sam greš pol tud prej delat!

Udb -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 13:09:53)

bebika, jaz bom že poleti nekaj doma, tako da nisem čisto sigurna koliko dopusta bom uspela prišparati, ampak če bo vse po planu, bom doma nekako od 5.9.! Bomo videli!
Bolniška - če se bo le dalo, bi brez tega, ker bo potem tudi manj dinarčkov.
Predčasna porodniška - mi še na misel ne pride - bom raje potem dalj doma z :duda:!!!

bebika -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 13:19:44)

Sej se mi je kr zdel, da bo tak odgovor. Tud jest se 100% strinjam s tabo, pa še nov dopust bom takoj koristila preden pridem delat.
Sej vem, da dost naprej razmišljam, sam se že tko veselim, da bom cel let doma, pa še 9nebesa bom imela, da res že skorej štejem dneve - pa je še kr deleč.;)

Udb -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 13:22:46)

bebika, ne skrbi, jaz se skoraj vsak dan spomnim, kako bo luštno!! ;) In komaj čakam!! Komaj!!!! Že preštevam dni!! ;)

bebika -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 13:28:52)

Me veseli, da si ti tud tko vesela, ker men se moj mož, no pa še kdo drug, včasih kr smeji, češ, da sem mal upokana. Po drugi strani, pa skoz boža bušija in se z njim pogovarja (mož). Ne vem kdo je bol upokan :)
Pa tvoj možiček?

MojcaG -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 13:30:25)

jaz tudi komaj komaj čakam...

ne vem, kdaj bom šla v shoping, oblačilca sem dobila, in to na tone, tako da jih res ne rabim kupovati, razen kakšen kompletek, ki se mu ne bom mogla upreti.. imam tudi že ležalko, voziček pa že nagledan.. in idejo, kakšno želim imeti previjalno.:)

ma, saj sem se tudi začela gibati in moja edina sladkarija je sladoled..:)- ne bo druge, po porodu bomo hujšali, saj zdaj nič ne kaže na to.:)-:)-

a že katera slučajno obiskuje materinsko? meni so svetovali, naj grem julija.

Udb -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 13:30:25)

Moj :love: me pridno maže po trebušku in se tudi rad pogovarja!! sploh je pa zdaj zadovoljen, ko ga :duda: že pošteno brcne!! Se mu kar smeje!

Men se zdi fajn, da smo vesele in navdušene!! Kdaj pa naj bomo??? To je pa ja eden izmed najpomembnejših dogodkov v življenju!!9nebesa

Udb -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 13:31:22)

Mojca, jaz sem nameravala v materinsko avgusta, pa so rekli, da avgusta je ne bo. Tako da bom šla julija! Upam da ne bom že vsega pozabila! ;)

MojcaG -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 13:31:22)

se strinjam..
moja dva pa imata privat pogovore, jaz ne smem zraven vedno poslušat.:)-:)-:)-

MojcaG -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 13:32:35)

ja, sej meni isto, da je avgusta ni, in naj grem raje julija kot septembra. nič ne bomo pozabile!;)

Udb -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 13:34:58)

Mojca, tud moj tako šepeta, da se moram potruditi, da slišim, kaj govori!! :)-:)-:)-:)-

bebika -> dobrojutro oktobrčice (30.5.2005 13:36:57)

SE popolnoma strinjam s tabo Udb. Joj kako komej čakam, da začutim brco, pa da ga bo še on začutil. Moj je bil že čisto preč, ko je :)- videl na NS v 13 tednu. Ful sem vesela, da tudi on komej čaka na:)- , upam, da bo pol tud tko zagret ;)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]