matcar -> RE: 15 mesecev razlike, voziček za dva (19.7.2009 22:30:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina* Brskam po RR pa ne najdem nobene novejše teme v zvezi z zgornjim naslovom. Torej, iščem voziček v katerem bi lahko peljala dva otročka, novorojenčka in 15 mesečnika. Najprej sem mislila kupiti samo buggypod, pa sem ga včeraj v BC videla in je popolnoma neuporaben. Majhen, majav, nestabilen in še mali je začel takoj jokat, ko sem posedla notri. Prodajalka je rekla, da so kupci nezadovoljni in da se skoraj ne prodaja, da so jih, od kar jih imajo prodali 3. Predlagala mi je voziček za dvojčke - esprit - vzporedni. En lahko sedi, drugi leži, za boljšo oporo pa mu daš notri univerzalno košaro. In ko zdaj brskam po netu, nimam pojma kaj je najboljša rešitev. Je boljši vzporedni voziček ali takšen, ko otroka sedita en za drugim? Kako gredo ti vzporedni skozi vrata, dvigala...sem brala da so nekateri enostavno preširoki in ne gredo skozi. Kaj pa pri zaporednih...ko začne novorojenček sedet in se večji morda še vedno rad vozi v vozičku, tisti ki sedi zadaj verjetno nič kaj dosti ne vidi in so mu sprehodi nezanimivi... Pri vzporednih pa se lahko motita, večji dreza v novorojenčka zraven... Torej, kaj je najboljša rešitev? Jaz ga pa uporabljam in sem ful zadovoljna.Je pa edino to problem,ker drži težo do 15 kg.Moj večji fant pa je težek 13,5 kg.Se pa ful rad vozi v njem.
|
|
|
|