potrtost (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> potrtost (19.7.2009 8:13:06)

že zelo dolgo si želim [sm=duda.gif], vendar partner kar odlaša s to odločitvijo, kljub temu da imava rešene vse materialne probleme in zveza traja že zelo dolgo. stvar me vedno bolj spravlja v depresijo, težko opazujem otroke prijateljev (katerih je vedno več in postajava bolj ali manj izjeme), težko gledam nosečnice okoli sebe in včasih tudi težko prenašam njega z njegovimi razlogi (ni pripravljen, ni prepričan v zvezo ko pa se končno odloči da je čas, ga začne preganjati dejstvo da seksava samo zaradi tega - kar niti slučajno ni tako). Je zelo paničen človek, neodločen, zelo težko dela korake naprej (tudi na ostalih področjih), kljub temu, da mu potem več ali manj vse stvari uspejo.

Vendar ta neodločnost zdaj že resno vpliva na najino zvezo, saj sem jaz vsak dan bolj žalostna.Kar sem mu tudi povedala. Vem da se tega zaveda in vem da gre težko preko svojih težav, katere sem vedno do sedaj razumela. Zdaj pa imam občutek, da ne morem več, čeprav ne razmišljam o tem, da bi zvezo končala, ker nama je sicer zelo lepo. Težko tudi rečem da bom počakala z vsem skupaj, nisem več tako mlada poleg tega sem to že poiskusila, pa ni bilo nič drugače. Lahko samo upam, da se mi bo uspelo znebiti "depresije" ki ovira najino zvezo in da bodo lepe stvari prišle tudi zame...

Na vas se ne obračam po pomoč, odgovore, ampak samo zato, ker sem morala povedati svojo zgodbo... Danes se počutim še posebej žalostno...

anajan -> RE: potrtost (19.7.2009 9:10:22)

Pojdita na dopust. Sprostita se. V drugem okolju bo mogoče lažje.

Držim pesti.

Anonimen -> RE: potrtost (19.7.2009 9:11:07)

Kako dolgo sta pa skupaj, da še ni prepričan v vajino zvezo? Če imata že vse urejejno in vama je sicer zelo lepo ... bolj diši na to, da se boji odgovornosti ali še bolj obveznosti!? Sicer, dokler ti pomaga, da nekomu samo poveš je tako OK. Ko boš imela dosti boš pa tako znala ukrepati. 

lukec -> RE: potrtost (19.7.2009 9:29:15)

Sicer ne vem, koliko sta stara, ampak mene je bolj zmotilo to, da ni prepričan v vajino zvezo. Po mojem morata najprej razčistiti to zadevo, preden se odločata za otroka. Za mene sta namreč vprašanje trdne zveze in naraščaja ključni vprašanji v nekem odnosu. Če tega ne bosta razčistila, se lahko zgodi, da se boš nekega dne zbudila in se zavedla, da to res ni to in da si zapravljala čas.

pepca35 -> RE: potrtost (19.7.2009 15:09:07)

Natančno tako se je dogajalo meni. Meni se je že fecljalo, on pa dokončat to, kupit ono, prepotovat tisto... Pa sva ga petnajst let sračkala po svetu, žurala, itd. Nazadnje sva prišla v leta, ko je skrajni, skrajni čas za otroka, pa je jasno povedal , da si ga sploh ne želi. Nato sva se razšla.  Danes se trudim z drugim partnerjem. Možnosti niso ravno velike. Žal, žal in še enkrat žal mi je, da nisem prej spregledala. Morda me je to stalo možnosti za materinstvo.

polho3006 -> RE: potrtost (20.7.2009 7:37:09)

Prvo kar mi je prišlo na misel ob branju sporočila anonimne je tole:

IZVIRNO SPOROČILO: pepca35

Nazadnje sva prišla v leta, ko je skrajni, skrajni čas za otroka, pa je jasno povedal , da si ga sploh ne želi. Nato sva se razšla.  Danes se trudim z drugim partnerjem. Možnosti niso ravno velike. Žal, žal in še enkrat žal mi je, da nisem prej spregledala. Morda me je to stalo možnosti za materinstvo.

Če sta skupaj več let, če sta materialno preskrbljena, dovolj stara...pa on ni prepričan, siguren v vezo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Imam filing da po večletni vezi bi morala veza dozoreti, oz. biti partnerja zrela za korak dalje. Imam občutek da ti s tem tipom ne boš naredila tega koraka in upam držim pesti da ne boš zaradi njegove neodločnosti zamudila priložnosti za materinstvo. Čas tako hitro teče, tako da....

ošpa -> RE: potrtost (20.7.2009 10:03:30)

draga anonimen,
če je tvoj tako neodločen, ga postavi pred dejstvo, tudi če ga imaš zelo zelo rada..vem da je težko, vendar moraš tudi nase malo pomisliti....koliko si pa stara, če lahko zvem?

Stran: [1]