Anonimen -> potrtost (19.7.2009 8:13:06)
|
že zelo dolgo si želim [sm=duda.gif], vendar partner kar odlaša s to odločitvijo, kljub temu da imava rešene vse materialne probleme in zveza traja že zelo dolgo. stvar me vedno bolj spravlja v depresijo, težko opazujem otroke prijateljev (katerih je vedno več in postajava bolj ali manj izjeme), težko gledam nosečnice okoli sebe in včasih tudi težko prenašam njega z njegovimi razlogi (ni pripravljen, ni prepričan v zvezo ko pa se končno odloči da je čas, ga začne preganjati dejstvo da seksava samo zaradi tega - kar niti slučajno ni tako). Je zelo paničen človek, neodločen, zelo težko dela korake naprej (tudi na ostalih področjih), kljub temu, da mu potem več ali manj vse stvari uspejo. Vendar ta neodločnost zdaj že resno vpliva na najino zvezo, saj sem jaz vsak dan bolj žalostna.Kar sem mu tudi povedala. Vem da se tega zaveda in vem da gre težko preko svojih težav, katere sem vedno do sedaj razumela. Zdaj pa imam občutek, da ne morem več, čeprav ne razmišljam o tem, da bi zvezo končala, ker nama je sicer zelo lepo. Težko tudi rečem da bom počakala z vsem skupaj, nisem več tako mlada poleg tega sem to že poiskusila, pa ni bilo nič drugače. Lahko samo upam, da se mi bo uspelo znebiti "depresije" ki ovira najino zvezo in da bodo lepe stvari prišle tudi zame... Na vas se ne obračam po pomoč, odgovore, ampak samo zato, ker sem morala povedati svojo zgodbo... Danes se počutim še posebej žalostno...
|
|
|
|