glede mleka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

corfu -> glede mleka (29.5.2005 23:38:21)

Ker sva pričela z gosto hrano, ni več toliko na prsih Imam polne mleka, tako, da me kar boli, si naj to izčrpam :zmeden2: za njegov obrok ki ga je z kašo.
Pustiti si ne morem, ker me preveč boli,. Kako zgleda to takrat, ko prenehuješ z dojenjem?:zmeden2:

lin -> glede mleka (29.5.2005 23:57:56)

Iztisni si samo malo(kr z roko)glih tolko da napetost popusti,drugače,pa boš počasi mela manj mleka,ponudba-povpraševanje,manj ko bo vleku manj bo mleka,se bo samo uravnalo.

Žirafca Helena1 -> glede mleka (30.5.2005 7:23:25)

Če hočeš prenehati z dojenjem, naredi tako kot ti svetuje lin, če pa bi rada še nadaljevala, je izstiskanje za nadaljno uporabo idealna rešitev, pa tudi umetnega ti ne bo treba kupovat za kašice.
:miska:

kaja11 -> glede mleka (30.5.2005 8:03:44)

Jaz sem si čisto na miru pustila... čeprav sem imela kdaj zize trde kot kamen. V parih dneh se mi je zadeva zrihtala... imam pač manj mleka, ker ga manj porabimo. Malček ima že tri goste obroke ostalih 100:zmeden: se pa dojiva (od tega jih je 97 ponoči:(). Nikakor se nisem mogla navaditi na iztiskanje mleka, tako, da mu kašice kar z Aptamilom delam.
Čeprav si mleka ne črpam mi ga ne zmanjkuje. Ko je čas za dojenje imam zmeraj polne zize.

Stran: [1]