Otroški fotoaparat (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Noel -> Otroški fotoaparat (18.7.2009 22:56:56)

Nekje sem ga enkrat zasledila, otroškega digitalca. Zdaj pa ga nikjer ne najdem. Ali se sploh prodaja kje pri nas?

kajalin* -> RE: Otroški fotoaparat (18.7.2009 23:09:10)

hmmm,to obstaja?Za kolk starga otroka pa je?Zanimivo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image],upam,da bo katera vedela...

Olivija -> RE: Otroški fotoaparat (19.7.2009 0:41:06)

V Mullerju ga imajo.
Mi smo ga kupili, ga je enkrat Viv priporočila. Nam je fajn, res pa ne dela nevem kakšnih kakovostnih slik, je pa ful trpežen. Smo sprobali, ker mi je že padel iz rok direkt na beton. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Pa še polno enih dodatnih funkcij ima, pa tudi filmčke snema. Pri nas sta tamale dve tako navdušene, da bo Julija za rd svojega dobila.

Link: Kidizoom

Smo ga pa drugače kupil pri Toys'r'us.

botrca -> RE: Otroški fotoaparat (19.7.2009 8:13:05)

Poglej v baby centru ali pikapolonici, Leclercu. Ne vem od kod si, lahko pa vprašaš če ima foto Tabor v Mb.

mika -> RE: Otroški fotoaparat (19.7.2009 8:20:59)

Kupili smo ga v toys'r us lani decembra. In kot je olivija napisala je res trpežen, slike pa niso kakovostne. Drugače pa hčerka vsaj našega digitalca pusti koliko toliko pri miru.

*bubi* -> RE: Otroški fotoaparat (20.7.2009 10:06:39)

http://www.toysrus.at/suchergebnisseite/?site=tru_at_de&q=kamera&scope=p

TomTaylor -> RE: Otroški fotoaparat (20.7.2009 16:50:49)

kolk pa ta fotkič stane?

**Tinkara78** -> RE: Otroški fotoaparat (20.7.2009 17:22:59)

Hčerki smo kupili en starejši model digitalca (se da dobiti po zelo ugodni ceni) in je čisto v redu. Je pa res, da ji zaupam tudi večje fotoaparate, ker so pač del našega hobija in jih je navajena.

Olivija -> RE: Otroški fotoaparat (20.7.2009 23:09:49)

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

kolk pa ta fotkič stane?

men se zdi, da je bil s torbico vred 90 EUR, nisem pa 100%, ker ga je dobila kot darilo od starih staršev.

Smo se pa odločil za tega, ker sem nekje med kritikami zasledila, da se pri  kameri od Fisher price zelo hitro izpraznijo baterije. 

mika -> RE: Otroški fotoaparat (21.7.2009 6:46:58)

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

kolk pa ta fotkič stane?

tISTI prvi, za katerega je Olivija dala link, stane 30€.

Noel -> RE: Otroški fotoaparat (21.7.2009 8:34:34)

IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**

Hčerki smo kupili en starejši model digitalca (se da dobiti po zelo ugodni ceni) in je čisto v redu. Je pa res, da ji zaupam tudi večje fotoaparate, ker so pač del našega hobija in jih je navajena.

Zanima me koliko staremu otroku, kateri fotoaparat in cena? Se mi tudi to ne zdi slaba ideja.

**Tinkara78** -> RE: Otroški fotoaparat (22.7.2009 10:00:03)

IZVIRNO SPOROČILO: Noel

IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**

Zanima me koliko staremu otroku, kateri fotoaparat in cena? Se mi tudi to ne zdi slaba ideja.

Kupili smo starejšega Panasonica na Bolhi, slike čist v redu. Cena 30,00 eurov. Je pa dobro da ima zapestnico, da ji oviješ okrog zapestja, če zdrsne iz roke.

Prvi fotoaparat je dobila po tretjem rojstnem dnevu.

Stran: [1]