Ursi2
|
Živjo! Naš fant je ravno danes star 1,5 let! In morem rečt, da je nor na vse, kar je okrog hiše! Ko je bil star dobre pol leta, sem mu kupila gugalnico in jo je imel zelo rad, pa tudi še danes zelo uživa, da ga gugam. Kasneje, za pisanko, je dobil peskovnik (takega, da se lahko pokrije in sedaj peskovnik uporabljamo za bazen in je to čista uživancija. Je v bazenu, pa v peskovnik, pa spet v bazen in tako cel dan. Odločala sem se tudi med toboganom in hiškko, da bi mu nekaj kupila. No, pa se je moj odločil, da mu bo hiško sam naredil in je že skoraj dokočana. Morem rečt, da sem tega ful vesela, ker tudi Luka sodeluje zraven in podaja deske mojemu, pa mu da kladivo,... In je čisto nor zraven in se skriva not, pa vse mogoče se afna. Sem mu pa sedaj kupila še tobogan in tudi zelo uživa. Sem mu vzela malo večjega, da bo za dlje časa. In gre po njem ko velik. Je zelo fajn za gibanje. Drgač ima tudi trikolesnik, ki ga je dobil od sestričev in mu je všeč, sploh kadar je že utrujen in ga vozim po ulici. Ima tudi svoje orodje in samokolnico, da mi lahko pomaga, kadar delam na vrtu in mi travo stran vozi, ali ko pograbim listje, ga nabaše v svojo samokolnico in pelje stran. Seveda pa je zelo zanimiva ta prava kosilnica, samokolnica, grablje, kangla za zalivanje rož..... Zelo rad zaliva travo, rože, tako da me letos sploh ne skrbi, da bi se mi kaj posušilo. Tudi kosit zelo rad pomaga. Midva sva se pač odločila za ta igrala, ker se mi zdijo kar koristna in itak imava namen imet več otrok. Sva pa vzela vse tako, da bo za nekaj let, ne samo par mesecev, potem pa bo prerasel.
|