babylove -> RE: Koliko stane nosečniški krvni test? (19.10.2009 13:57:18)
|
Da ne moreš v vseh laboratorijih naredit samoplačniškega testa, žal nisem vedela. Poznam samo 1 laboratorij v Mb in sem pač v tistega šla. Zdelo se mi je logično, da daš ali napotnico ali pa denar, kajne. Kot v trgovini, plačaš z gotovino ali s kartico, ali pa na kredit. Morda sem pa preveč razvajena, ker sem se v tujini navadila, da se pri takšnih in še kupu drugih stvari ne komplicira tako kot v Slo. Imam jo rada, to našo deželo, samo včasih je tako prekleto zahojena, da mi gre kar na jok. No, pajapatak, da ne boš mislila, da v tej moji štoriji nisem šla v ZD po napotnico, ker me je (kot vsako, ki si želi zanosit) res zanimalo, če sem noseča. Pa mi je gospodična pred ginekološko ambulanto - spet ena koza, kajne - rekla, da krvnega testa sploh nima smisla delat pred določenim časom (se mi zdi, da je rekla 3 mesece, skratka nekaj strašno čudnega, vsaj meni). No in tako meni testa sploh ni uspelo naredit. Če je to zaradi dveh koz ali pa je cel sistem blesav, o tem pa žal ne morem sodit, ker kot že rečeno, zdr. sistema ne poznam v podrobnosti.
|
|
|
|