|
RE: Starši močno zahiranih otročkov, NA POMOČ... 21.7.2009 7:00:13
|
|
|
|
christiana21
|
Biba78, vidim, da vaša pupika pridno raste . Tudi jaz mislim, da bom ostala pri Klari Glorii, čeprav vsi pritiskajo, da, če je otrok sam, brez sorojencev je žalosten in osamljen, še največ ima o tem za povedat tašča, eh, taščice pač . Najprej me ni marala, me naganjala od hiše, mi zapirala vrata v svoj dom in celo zaradi nje sem se bila prisiljena po 2 mesecih zveze preselit na svoje, ker nisem smela k fantu, zdaj pa naj ji vnuke in vnukinje rojevam po tekočem traku . Sama si niti ne predstavlja, kakšno je hranjenje in ukvarjanje z drugačnimi otroki, ona si predstavlja, da mu vtakneš stekleničko v usta in dojenček pije, dokler ni steklenička prazna. Včeraj je vprašala kako je mala, pa sem rekla, da jo je težko hranit in, ker noče stekleničke, se jo dohranjuje po sondi, tašča pa me vpraša, če mala noče iz žlehnobe jest . Po njenem bi jaz morala vse glede male naredit sama, pa ko tudi ti veš, da s takšnimi otroki vsega sam ne zmoreš, že če si starša pomagata negovat in hranit otroka, je zelo težko. Na koliko časa hraniš Alino? Imaš tudi ti težave ponoči z jokom Aline? Midva nahraniva Klaro Glorio, potem mala zaspi za pol urice, pa spet vik in krik, pa joka po 1 ali 2 uri skupaj, jaz bi pa tako spala. Do enajstih nekako zdržim pokonci, da jo nahranim, itak hranjenje traja 1 uro, pa je ura polnoč, potem pa spet ob 2eh budnica, pa je ura tri, pa spet ob 5ih in nato se začne hranjenje na dve uri od 7ih naprej, vmes pa imamo neprespano noč s histeričnim jokanjem, jokanje se pa nadaljuje tudi čez dan in ne vem kako malecko potolažit, ker maha z rokami, cvili, se duši od joka,....ne pomaga pa nič. Ne zdržim več takega tempa. Ob dveh sem tako utrujena, da dostikrat budilko prespim, enostavno je ne zregistriram, hvala bogu, da se moj dragi zbudi, njemu pa bujenje zatrokira ob petih, takrat pa se jaz poskušam zbudit, ampak včasih zamudim... Kaj ti misliš, bi se dalo našo malo hranit čez dan na tri ure namesto na dve uri, pa bi se vseeno redila?
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|