zmajaz -> RE: Kateri sesalnik??? (18.7.2009 22:03:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina Ma kera Kirbyja slučajno kako ste zadovoljnez njim???Me res zanima glede nato kolk stane. Ja, jaz ga imam - pa nisem ga kupila, ampak dobila, ko sem jih ene 3 mesece prodajala. Je sicer dober globinc, ampak mislim da je vsakemu normalnemu človeku jasno, da takega denarja ni vreden prav noben sesalec. Tu gre za neke vrste piramidni sistem, kjer mora na vsakem sesalcu zaslužiti kup vmesnih členov, tako da tako visoka cena izvira bolj iz tega kot pa iz same kvalitete sesalca. Mene - pa veliko drugih uporabnikov - moti predvsem to, da je tako zelo težek in okoren. Če je kdo že res pripravljen seči globoko v žep za sesalec, je po mojih izkušnjah morda boljše kupiti Vorwerka, ki je sicer tudi drag, a še vedno pol cenejši od Kirbya, kvaliteten pa mislim, da ni nič manj, poleg tega pa je lahek in okreten (smo ga imeli doma ful let, pred kratkim pa je stara mama kupila novega, tako da poznam tudi tega - je zdaj še močnejši in izboljšan). Če pa nimaš ravno itisonov in ful tepihov po stanovanju, tako da v bistvu sploh ne rabiš globinca, je pa za moje pojme najboljši robotek Roomba - tega pa ne menjam za nobenega drugega.
|
|
|
|