štrumfek -> RE: spodnjeposavska (10.4.2010 12:37:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Včeraj sem kupila hladilno mazilo z izvlečkom ognjiča v mandljevem olju, vitamin E in vitamin A. Potem mi ni treba kupit še bepanthena??? Ne, ti bo ta čisto dovolj. če bo prišlo do vnetja ti bo pa itak P kaj napisala Kaj naj potem še nabavim? Olje za suho kožo, olje nabavi mandljevo ker e za vse- za szho kožo, za masažo in za temenca...mila od začetka itak ne potrebuje, je dovolj, če ga umivam samo z vodo, ne? jaz imam weledino trdo milo (je babca rekla da se jo naj umiva z TRDIM milom ali pa samo z vodo) Pa še kakšno kremo? ne po mojem mnenju ničesar drugega Pa še vprašanje glede mleka? Če bom imela mleko, bom dojila, seveda!!! Kako veš, da imaš dovolj mleka oz. da novorojenček dovolj poje? In od začetka, ali ga samo dojiš, ali mu daješ tudi po flaški kaj vode oz. čaja....? če boš imela mleko in če bo samo dojen potem čaja in vode ne rabiš dajat, če bi bil na AM pa moraš. Če boš imela mleko bo dojenček ko se bo najedu sit in zadovoljen, ponavadi bo zaspal, v nasprotnem primeru bo pa jokav in nemiren če bo lačen... moraš pa vedet da mleko rabi nekaj dni da se naredi... tako da se ne prestraši in ga samo pogosteje pristavljaj... pa tudi na teži boš videla.. ti ga bo patronažna tehtala in boš videla če lepo pridobiva na teži... Štrumfek, najlepša ti hvala za odgovore!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|