smuki -> RE: spodnjeposavska (6.8.2009 22:11:53)
|
Midva čakava sedaj prvo dete, tako da je za mene vse novo in je pri vsakem špikanju in neznanem občutku mal dvoma in strahu (imela januarja abarzijo zaradi prazne nosečnosti). Andrejka, priznam, da jst D.Brezovega ne poznam skoraj nič. Imava pa številko 1, to je ob Čajnskem potoku, če veš kje je to - stara hiška. Pa še zelo mal sva gor (skoraj nič), ker imava preveč dela z novo hišo. Niwci - ja men je Preskar kr fajn, čeprav je treba včasih kr mal vleč iz njega. Ga pa tud še ne poznam tako dobr, ker sem šele eno leto pri njemu, prej sem hodila v Sevnico. Je pa ta njegova sestra res mal .... čudna. Ko sem imela na začetku te nosečnosti krvavitve in sem odhitela kr tja, me je nadrla, češ kaj hodim v ponedeljek, ker je za nosečnice pregled ob torkih in da kar naj sedim v čakalnici tud cel dan, ker ima ful gužvo. Že tako sem bila vsa prestrašena, pol me je pa še ta iz tira vrgla. Da ne govorim o naročanju - sem se hotla naročit na prvi pregled, pa sem klicarla cel teden, pa je telefon zvonil v prazno. Potem mi ena kolegica reče, da se ji zdi, da so na dopustu, kljub temu sem vztrajala. Potem mi po več kot tednu dni rata jo dobit, pol me je pa nadrla, zakaj nisem prej poklicala, češ, da je zdaj že ful pozno za prvi pregled... mislim, da te prtisne nekam...
|
|
|
|