|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plavanje v nosečnosti
18.7.2009 8:32:24   
Anonimen
Naslednji teden gremo na dopust na morje. Ali katera ve kako je s plavanjem? Vem, da pretiravati ne gre, vendar a lahko plavam vsak dan oz. večkrat na dan? Ali je bolje, da se le namakam v morju? user posted image sem pa noseča 20 tednov. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plavanje v nosečnosti
18.7.2009 8:59:48   
dvojčica 83
Pozdravljena!!!

Če imaš rada plavanje, da uživaš v njem, plavaj čim večkrat in verjemi, če ti bo kaj škodovalo, ti bo plvanje škodovalo nazadnje. Priporočajo plavanje čim dlje v nosečnosti, saj pravijo, da olajša porod.
Jaz sem tudi bila noseča 16 tednov, ko sem bila na morju. S fantom imava potovalni gliser in ni bilo nobenih težav. Mi je pa ginekologinja rekla, da lahko ženska počne vse do šibke bolečine, ko se le- ta pojavi, takoj počivaj.
Tako da, če dobro poznaš svoje telo in občutke, po njih se ravnaj. In uživaj na morju!!!! Čao, čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2009 10:53:14   
Zala01
Jaz sem ravno danes ponoči z morja in sem se v teh 14. dneh res naplavala, mi je ful pasalo, sem pa v 15. tednu. Je pa že predhodnica vse napisala, se strinjam z njo. Pa uživaj!user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu dvojčica 83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2009 13:08:19   
Čebel@
jaz sem 2 tedna pred porodom šla v atlantis se kopat,pa mi je full pasalo.....uživaj in lepo nosečnost še naprej

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2009 13:14:45   
Jada82
Ja, mislim, da ni nobenega problema .. baje naj bi delal isto kot prej, samo pretiravati ne v nobeni stvari. Če imaš rada plavanje, plavaj. Jaz sem v 9. tednu in sem plavala že v morju, jezeru ... super je! Samo sproti preoblačim kopalke!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2009 19:28:42   
Ajda A
Nič nima biti narobe. Meni je G sama predlagala naj sedaj ful plavam. Sem pa v 19 tednu.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2009 0:37:06   
pegi1
seveda ni nic narobe in je zelo zazeljeno, sploh proti koncu nosecnosti, ko si ze sam sebi v napoto in ti v vodi fuul pase... se sprostis in pocutis veliko lazje:-). sama sem v prvi nosecnosti plavala se par urc pred porodomuser posted image

(odgovor članu Ajda A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2009 18:37:00   
Bananček
Plavanje je super ja! Se pa tudi jaz vedno preoblečem v suhe kopalke.

(odgovor članu pegi1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?