Žabika -> RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del (5.12.2009 21:15:54)
|
Gripa: ne bom se cepila, upam, da ne zbolim, če pa bom, jo bom pa prebolela. Malo me skrbi, da bom morala v primeru, da obolevnost še malo naraste delat samo z bolniki, ki bodo imeli novo gripo, ampak kot rečeno, jo bom pa dala skoz. Kako se bom pa takrat spopadala, bomo pa videli. Cepivo je cepivo, tole je meni res še bolj riskantno (če si me že izvala Tinaaja[sm=zmeden.gif]). Pri nas se je kljub dejstvu, da bomo verjetno imeli hujše primerke nove gripe, cepilo zelo malo osebja. Kar nekaj se jih je za sezonsko, za novo pa res malo. Je pa baje zdaj na dodatno organiziranih terminih v KCju kar precejšnja gneča. Bom pa ravno zdaj delala seminarsko na to temo in vam bom lahko priskrbela zadnje podatke o precepljenosti populacije. Upam, da je čimvišja [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. poušter: Hana ga že kar nekaj časa ima, ampak takega res nizkega. Zaspi obvezno na njem, ponoči pa včasih ja (če ostane v postelji), včasih ne. Spet ena naša prigoda: dva dni nazaj me zjutraj pokliče, da nima zajčka in da ne more ven. Sem morala kar luč prižgat in jo našla zagozdeno pod previjalno. Reva se je hotla dvignit, pa se ni mogla.
|
|
|
|