Kaj naj naredim?? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rozi81 -> Kaj naj naredim?? (29.5.2005 21:53:14)

Začel se je dons okrog 12h no in od takrat sem šla že ene 8x na WC. Imam pa drisko.:zmeden::ups::ups::ups:
Zdej me pa zanima ali to kaj pomeni? Ali lahko počakam da jutri pokličem G ali naj pokličem v porodnišnico? Ne bi rada panike zganjala in v porodnišnico hodila sam če je pa kaj nevernega oz. ne glih zdravega pa rajš grem.:zmeden::zmeden::zmeden:
Sprašujem pa vas zato ker ste nekatere že šle skozi to in veste kaj se z nami dogaja.
Boli pa me še doli okoli sramne kosti, kjer pa me tudi nekaj špika. Men ni nič več jasn.:zmeden:
Sej to je verjetno vse normalno sam rajš vas tuki vprašam ker ste že izkušene.

Hvala za odgovore.

LP S:nosecka: in :duda:37t

daisy -> Kaj naj naredim?? (29.5.2005 22:24:15)

mislim, da lahko dobiš drisko tudi pred porodom:zmeden:...kaj te pa stane, pokliči v porodnišnico na sprejemnno, pa boš vidla, kaj pravijo...

srečno:rozica:

CUKRČEK -> Kaj naj naredim?? (29.5.2005 22:26:13)

Ja, možno je, da se je začelo. Meni je malo odtekla voda, potem pa sem vsake dve minuti sedela na wc-ju in se prav fajn "prepucala". Sicer boš pa kmalu videla, če se bo še kaj pojavilo.

lp

puri -> Kaj naj naredim?? (30.5.2005 6:28:54)

Lahko, da se bo kmalu začelo, tudi pri meni je bilo tako in sem rodila še isti dan,............. ni pa nujno, tako da kar počakaj na popadke oz. še kakšen drug znak.

Srečno!

Andy13 -> Kaj naj naredim?? (30.5.2005 9:16:12)

Rozi, ponavadi je driska znak, da se telo čisti in pripravlja na porod. Počakaj, da ti odteče voda in pa če nimaš popadkov, ne bi smelo biti panike.;)

Srečno! :miska:
Andy

Stran: [1]