Ursi2 -> RE: nakupovanje z otrokom (17.7.2009 23:09:37)
|
Živjo! No, tudi jz sem bila velikokrat sama lia pa je moj delal na 3 zmene ali pa včasih 2 službi skupaj. Sicer sta tašča in tasta v spodnjem nadstropju, ampak nisem nikoli v vseh 18 mesecih pustila mišeka doma, da bi jz šla v trgovino. Prvazaprav gre povsod z mano, tudi na banko, na občino, v kako malo trgovino ali v kak večji šoping center. Prav tako gre z mano tudi k frizerju pa tudi h ginekologu. Pač ni šlo drgač, da nisem imela varstva, pa sem ga vzela s sabo. No, takrat, ko res ni mogel bit zraven, mi ga je medicinska sesta popazla, ki je itak čisto nora na take cukre!!! DRgač pa imamo v trgovinah navado, da dobi kaj v roke - npr: kake paket suhega sadja, kave, testenin,.... No, ko smo pa pri kruhu pa vedno dobi kako žemljico. Itak je ponavadi že malo lačen in to je edino kar mu kupim Drgač mu že prej povem, da ne bomo kakih igrač kupovali. Tako da tudi ni nekih prehudih borb, ko gremo mimo igrač. Seveda se kdaj tudi buni, pa če mu je že fejst dolgčas ali je utrujen, hoče na roke. Ampak mi ni problem, ker sem tega itak navajena. Pač ga imam na eni roki, z drugo pa iz vozička devam in potem nazaj v vrečke. Pa na koncu lahko on pritiska številke za pin kodo!To tudi komaj čaka. Seveda samo, če je priden. Je kot neka nagrada!. DRgač se mi zdi pa po svoje kar pomembno, da otroka voziš s sabo tudi na bolj atke kraje, kjer se more zavedat, da se je treba tudi lepo obnašat in ne sme tulit, razgrajat, razbijat. Da ni povsod otroško igrišče. Pa jz tudi nisem tak tip, da bi ga ne imela s sabo, ker komaj čakam, da pidem domov, da smo skupi in ga nočem potem komu spet v varstvu pustit.
|
|
|
|