mika -> RE: šumenje v ušesu (24.7.2009 20:48:37)
|
Meni je tudi lep čas šumelo v desnem ušesu. Vsake toliko časa, potem pa še tak zvok, kot, da bi imela metulja noter in bi mi krilil. Občutek je bil zelo neprijeten. Na kar sem začela zelo slabo slišat na to uho. Sem šla k ORL in mi je dal neke kapljice, ki so zadevo samo poslabšale. Začelo mi je piskat in to po 2-3ure skupaj.....za zmešat. Sem šla nazaj in ko sem poslušala tiste frekvence, se mi je naredila tipična krivulja status squo...kao ne bo več bolje. DR je bil tako žalosten in mi je dal neka zdravila, ki so mi po treh dneh pomaala in popravila sluh. Sicer sem ostala delno naglušna, ampak prej nisem slišala nič. velika verjetnost je, da imaš tudi ti težave s sluhom, in se ti vrti zaradi tiste tekočine, ki uravnava ravnotežje (sem pozabila kako se reče) . Pri meni sta dve možnosti, da sem delno oglušela...ena je dednost, druga pa da imam zvit nos(prvič slišala od ORL) in bobnič ni dobil dovolj kisika. Ne boj se zdravnikov. Oni so zato tam, da nam pomagajo, negled nato kakšna je diagnoza. Pojdi čimprej, da ne boš v skrbeh brez veze.
|
|
|
|